«πεζός + ΔΡΟΜΟΣ»:Έκθεση εικαστικού Χρυσούλας Σκεπετζή στα Χανιά

07.56

Tο ΟΜΕΝ Art Shop Gallery έχει την τιμή να φιλοξενεί στο χώρο της την εικαστικό Χρυσούλα Σκεπετζή η οποία παρουσιάζει την δουλειά της με τον γενικό τίτλο: «πεζός + ΔΡΟΜΟΣ» με την επιμέλεια του ιστορικού και κριτικού Τέχνης και καθηγητή στο Ανοιχτό Παν/μιο Δρ. Κων/νου Πρώιμου.
 
Η δουλειά της Χρυσούλας Σκεπεττζή πραγματεύεται το ανθρώπινο πλήθος που συνωστίζεται στα αστικά κέντρα και συνιστά επικοινωνιακό στόχο για τα ΜΜΕ. Το ανθρώπινο σμήνος που τόσο συνάρπαζε τον Charles Baudelaire, πρωταγωνιστεί στη ζωγραφική της μέσα από μια κουλτούρα παραθεμάτων και αποσπασμάτων, παράγωγη των μέσων μαζικής επικοινωνίας, με βάση την οποία χειραγωγούνται λαοί, κράτη και κοινωνίες. Η σκηνή πάνω στην οποία κινούνται τα υποκείμενα της Σκεπετζή είναι εικονική και όχι πραγματική αλλά ως τέτοια είναι σημαντικότερη της πραγματικότητας διότι καταδεικνύει τις αρχές που κυβερνούν την πραγματικότητα στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα. Οι άνθρωποί της συλλαμβάνονται κατά τη ρέουσα στιγμή, καθώς πηγαίνουν στη δουλειά τους ή διευθετούν τις υποχρεώσεις τους, καθώς παίρνουν το τρένο ή επισκέπτονται το μουσείο. Καμία επαφή ή επικοινωνία δεν υπονοείται ανάμεσά τους.
        
    Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 28 Μαίου 2016 και ώρα 20.30 και η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως 4 Ιουνίου 2016.
Ώρες & ημέρες λειτουργίας: Καθημερινά πρωί 9:30 – 14:00 και απόγευμα 17:30 – 21:00, Κυριακή απόγευμα 17:30 – 21:00.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Εθελοντικού Συλλόγου «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ».