Πηγαινοέρχεται ο εξοπλισμός του ΕΠΑΛ Κισάμου – Μήνυση από τον Δήμαρχο στον εργολάβο

13.42

Σε ανέκδοτο τείνει να καταντήσει η κατεδάφιση των λυκείων της Κισάμου με τα πράγματα κυρίως του ΕΠΑΛ να πηγαινοέρχονται πέρα δώθε σε φορτηγά. Χτες Σάββατο, δημοτικός σύμβουλος είδε ένα φορτηγό του εργολάβου να μεταφέρει ένα ανυψωτικό μηχάνημα το οποίο ανήκει στο σχολείο προς τα Χανιά και ειδοποίησε τη Δημοτική Αρχή. Άμεσα η αστυνομία εντόπισε τον οδηγό και το μηχάνημα επεστράφη στο σχολείο ωστόσο ο Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό.

Και δεν ήταν μόνο αυτό, την ίδια μέρα άλλο όχημα μετέφερε σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κισάμου και κάποια άλλα μηχανήματα εργαστηρίου του ΕΠΑΛ όπως τόρνους και άλλα. Και για αυτήν την περίπτωση ενημερώθηκε τηλεφωνικά και κίνησε τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Εντύπωση προκαλεί το πως έχει την άνεση ο εργολάβος να παίρνει μηχανήματα αλλά και άλλα αντικείμενα από τα σχολεία, όπως είχαν καταγγείλει το προηγούμενο διάστημα οι διευθυντές τους αλλά και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΚΤΥΠ Α.Ε. έκανε τη δημοπράτηση σημείωσε ο κ. Μυλωνάκης που μετά από ενστάσεις αναδείχτηκε ο συγκεκριμένος εργολάβος ο οποίος εγκαταστάθηκε στα τέλη Αυγούστου.

Όλα τα αντικείμενα και μηχανήματα είναι καταγεγραμμένα από τους διευθυντές κατέληξε ο κ. Μυλωνάκης και θα ελεγχθεί αν βρίσκονται όλα στις αποθήκες καθώς τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί η απομάκρυνση του εξοπλισμού των εργαστηρίων.