Πλατανιάς: Μελετά και τις αποχωρήσεις παικτών

13.51

Οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών φαίνεται ότι βρίσκονται σε προτεραιότητα στον Πλατανιά. Ο Γιώργος Βαλεριάνος αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα και η καριέρα του στον Πλατανιά απεδείχθη εξαιρετικά σύντομη και χωρίς ο ποδοσφαιριστής να προλάβει να δείξει κάτι από τις ικανότητες του, αφού ήταν εκτός πλάνων του Γιώργου Παράσχου. Εκτός του Βαλεριάνου, από τον Πλατανιά έχουν ήδη αποχωρήσει οι Σελίν, Ιτουά, Ράμος Τσιμόντζι και Πάγκαλος.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών όπως των Δημήτρη και Κέβιν Ολιμπά, ενώ υπάρχει η θέληση εκ μέρους της διοίκησης να δοθεί ως μεταγραφή και ο Λούκα Μιλούνοβιτς, εφόσον υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση. Ο παίκτης που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την χανιώτικη ομάδα φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός πλάνων του Γιώργου Παράσχου.
 
Στα μεταγραφικά από την άλλη δεν έχει προκύψει κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη. Οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων έχουν αποκτήσει ήδη 5 ποδοσφαιριστές και αναζητείται ένας έκτος, στη θέση του αριστερού μπακ. Αν δεν προκύψουν αποχωρήσεις παικτών από εκείνους που υπολογίζει ο Παράσχος, τότε ο αριστερός μπακ που θα αποκτηθεί θα είναι και ο τελευταίος.