Πλατανιάς: Μετά τον Ντιντάκ θέλει αριστερό μπακ

13.43

Ο Ντίντακ Ντεβέσα αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή του Πλατανιά την περίοδο του καλοκαιριού. Ο Ισπανός μέσος που αγωνιζόταν πέρυσι στον Αιγινιακό αποτελεί επιλογή του Γιώργου Παράσχου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας. O Ντιντάκ, όπως αποκαλείται, άρχισε την επαγγελματική του καριέρα το 2009 από τη δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα, ακολούθησε ο δανεισμός στην Πονφεραντίνα και η μεταγραφή στη Γέιδα Εσπόρτιου, προτού έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αιγινιακού.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15, ο Ισπανός κατέγραψε 10 συμμετοχές στη Β’ Εθνική, ενώ πέρσι άλλες 27 στη Γ’ Εθνική (και 13 γκολ).

Υπενθυμίζεται ότι ο Πλατανιάς είχε ήδη αποκτήσει τους Βιτάλι Πριντέτα, Χρήστο Καρυπίδη, Αντώνη Ηλιάδη και Γιώργο Μανούσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των Χανίων θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ. Ενός αριστερού αμυντικού ο οποίος και θα αποτελέσει την έξτρα επιλογή, τη στιγμή που ήδη υπάρχει ο Βάντερσον. Εφόσον δεν χαθεί άλλος παίκτης ο Πλατανιάς θα αποκτήσει μόνο αυτόν τον αριστερό μπακ. Σε περίπτωση πάντως που φύγει κάποιος παίκτης τότε το πλάνο επαναπροσδιορίζεται. Κουλιμπαλί, Μπανανά είναι παίκτες πρώτης γραμμής που έχουν απασχολήσει αρκετές ομάδες και εφόσον έρθει στο Μάλεμε μια πολύ καλή πρόταση, τότε η διοίκηση της ομάδας θα την εξετάσει πολύ σοβαρά.