Πλατανιάς: Οι πρώτες δηλώσεις του Πάουλο Κάμπος μετά την άφιξη του στα Χανιά

22.13

Με την φράση  «Ευχαριστώ πάρα πολύ» στα Ελληνικά (στην συνέχεια μίλησε Αγγλικά) ο νέος τεχνικός του Πλατανιά Πάουλο Κάμπος ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετα την άφιξη του στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στην Κρήτη και πιο πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην Ελλάδα. Θα πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στον κύριο Μανώλη Μαθιουλάκη και στον πολύ καλό μου φίλο Βασίλη Αμανατίδη, είναι μεγάλη η χαρά.»
 
Για τον Πλατανιά ανέφερε πως τον παρακολουθούσε επειδή ποτέ δεν ξέχασαετο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάντα παρακολουθούσε τις ομάδες, πάντα παρακολουθούσε την απόδοση που είχαν. Ο Πλατανιάς είναι μεγάλη ομάδα και δήλωσε σίγουρος ότι θα γίνει σπουδαία δουλειά μέσα στην χρονιά.
 
Όταν ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας θυμήθηκε την πρώτη του φορά στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης όπου πάλι τον ρωτούσαν ποιοι είναι οι στόχοι και είχε πει ότι θα γίνει μια σπουδαία ομάδα, ο Πλατανιάς δεν διαφέρει είναι ένα μεγάλο σωματείο, ο κύριος Μανώλης (Μαθιουλάκης) ξέρει πώς να είναι ένας πρόεδρος σε ένα δυνατό σωματείο.

Επίσης, δήλωσε σίγουρος πως μαζί με τον Βασίλη Αμανατίδη θα έχουν  μια σπουδαία χρονιά στον Πλατανιά. «Είμαι σίγουρος, ξέρω τον εαυτό μου, ξέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο και τι μπορώ να κάνω και με την υποστήριξη του Γιάννη Κερλίδη (ο άμεσος συνεργάτης του) θα κάνουμε σπουδαία δουλειά.