Πλατανιάς: Προετοιμασία για Πανιώνιο – Κυκλοφορούν τα εισιτήρια

14.25

Στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο το Σάββατο στα Περιβόλια, οι παίκτες τoυ Πλατανιά επέστρεψαν την Δευτέρα στο Μάλεμε, μετά από το ρεπό της Κυριακής. Οσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Καλλονή, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες υπό τις οδηγίες του κ.Παράσχου πήραν μέρος σε παιχνίδια κατοχής 5 εναντίον 5.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Μενδρινός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ κανονικά πήρε μέρος και ο Σελίν. Αντίθετα ο Ράμος έχει διάστρεμμα και κάκωση από κλωτσιά και έκανε θεραπεία. Ο Γουνδουλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ιτούα που έχει σφίξιμο στο πόδι έκανε θεραπεία.

Τέλος ο Κουλιμπαλί που απουσίαζε λόγω της γέννησης της κορούλας του, επέστρεψε και πήρε μέρος στην προπόνηση.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Tρίτη 1/3/2016, η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, το Σάββατο 5/3/2016, στις 17:15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2015 ? 2016.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά τις εξής μέρες και ώρες:

Πλατανιάς:
Τρίτη έως και Παρασκευή: 10:00 ? 13:00

Χανιά:
Τρίτη έως και Σάββατο: 10:00 ? 13:00

Τιμές :
Θύρες 1 και 2 15?
Θύρα 3 10?

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο καθώς και ότι: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, λαμβάνοντας υπ? όψιν την δυσκολία των φίλων της ομάδας να προμηθευτούν χωρίς ταλαιπωρία τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου παρά τις συνεχείς και έγκαιρες προειδοποιήσεις της, τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet (όπως αυτά ανακοινώνονται στο επίσημο site λίγες μέρες πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση, κυρίως δε σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος όπου το ενδιαφέρον είναι αυξημένο.»