Πλατανιάς: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

11.02

Τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Πλατανιά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Με το σύνθημα: «Κλείστε θέση από τώρα!», οι "ερυθρόλευκοι" καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να προμηθευτεί τα νέα διαρκείας και να βρεθεί κοντά στην ομάδα την 5η της σεζόν ην Σούπερ λιγκ.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

Ένα νησί, μια ομάδα… Ο Πλατανιάς έπειτα από την πολύ καλή του παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα, ξεκινά την νέα του προσπάθεια στην κούρσα της Super League 2016-17. Για να πετύχει όμως και τους φετινούς της στόχους η ομάδα μας, χρειάζεται εσάς τους φιλάθλους της στο πλευρό της, για να την ενθαρρύνετε με το χειροκρότημα σας. Θα είναι η ζεστή προσφορά του κάθε Χανιώτη φίλαθλου προς την ομάδα που τον κάνει περήφανο για όλα αυτά που του προσφέρει. Ποιότητα, ήθος και διαφήμιση του τόπου μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ο προπονητής και οι παίκτες, σας καλούν να κλείσετε από τώρα θέση στο Γήπεδο των Περιβολίων με την αγορά καρτών διαρκείας και να στηρίξετε την νέα αυτή προσπάθεια από την 1η μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως κάνετε και τα τέσσερα προηγούμενα τέσσερα χρόνια που ο Πλατανιάς βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία.
Η ομάδα μας, σας χρειάζεται όλους.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ
Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, με τους περσινούς κατόχους να έχουν προτεραιότητα για δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και τηνΠαρασκευή 30 Ιουνίου 2016.

Από την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 κάρτες διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται όλοι ανεξαιρέτως οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Σημειώνεται πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας δικαιούνται έκπτωση 50% στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικότερα, οι τιμές των νέων καρτών διαρκείας, ανά Θύρα, έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 3
– Στη Θύρα 3 η νέα κάρτα διαρκείας κοστίζει 120 ευρώ για τους παλαιούς, αλλά και για τους νέους κατόχους.

– Στη Θύρα 3, στη ζώνη για τους οργανωμένους φιλάθλους (ULTRAS), η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται σε 80 ευρώ. Η τιμή αφορά παλαιούς και νέους κατόχους.

– Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους και πολυτέκνους να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας στη Θύρα 3 καταβάλλοντας μόλις 80 ευρώ και για τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

– Στο κέντρο της Θύρας 3 διατηρείται, για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν, η οικογενειακή κερκίδα, όπου ένας γονέας με το παιδί του μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος με κάρτα διαρκείας συνολικού κόστους 150 ευρώ. Για κάθε επιπλέον παιδί το κόστος της οικογενειακής κάρτας διαρκείας αυξάνεται κατά 20 ευρώ. Έτσι, λοιπόν, το κόστος της κάρτας διαρκείας στην οικογενειακή κερκίδα για ένα γονέα με δύο παιδιά ανέρχεται φέτος σε 170 ευρώ, για ένα γονέα με τρία παιδιά σε 190 ευρώ κτλ.

ΘΥΡΕΣ 1 & 2
– Στις Θύρες 1 και 2 διατηρούνται οι δύο ζώνες (1Β και 2Β) και οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο τμήμα των δύο Θυρών. Στις συγκεκριμένες ζώνες η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 200 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 250 ευρώ.

– Στις δύο μικρές ζώνες (1Α & 2Α) των Θυρών 1 και 2, που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 280 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 300 ευρώ.

ΘΥΡΑ VIP

– Στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους ανέρχεται σε 600 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή διαμορφώνεται στα 800 ευρώ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα προκαταβολής 50% του ποσού με την εγγραφή για κάρτα διαρκείας και αποπληρωμής με την παραλαβή της κάρτας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Για παλιούς κατόχους διαρκείας: Οι φίλαθλοι του ΠΛΑΤΑΝΙΑ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας της σεζόν 2015-2016.

Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να
προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και σε έντυπη επίσημη μορφή τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χανιά: Official Store Χανίων – Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή (απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ).
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή 10.00- 13.00, Τετάρτη & Παρασκευή 18.00-20.00
Πλατανιάς:Official Store Πλατανιά Χανίων.
Ωράριο λειτουργίας: Kαθημερινά 10.00- 23.00