Πλατανιάς: Θέλει Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός

13.16

Ο δεξιός αμυντικός του Πλατανιά ο Ουσμάν Κουλιμπαλί φαίνεται ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν προσεγγίσει τον παίκτη της ομάδας των Χανίων και πιθανότατα να επανέλθουν με συγκεκριμένη πρόταση.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του δεξιού αμυντικού Ουσμάν Κουλιμπαλί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μια πρώτη πρόταση στον Πλατανιά για τον Κουλιμπαλί η οποία όπως φαίνεται, δεν ικανοποίησε την ομάδα των Χανίων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς αξιώνει για τον Κουλιμπαλί περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν έφτασε ούτε τα μισά της παραπάνω. Το βέβαιο είναι πάντως ότι ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει για τον δεξιό αμυντικό του Πλατανιά, με νέα βελτιωμένη πρόταση. Ο παίκτης έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τον Πλατανιά, ωστόσο είναι δεδομένο ότι όλες οι πλευρές επιθυμούν την πώλησή του σε άλλη ομάδα εφόσον η πρόταση που θα έρθει θα είναι ικανοποιητική. Στον Πλατανιά περιμένουν πρόταση ή προτάσεις και από το εξωτερικό που είναι πολύ πιθανόν να φτάσουν στα Χανιά, στο επόμενο διάστημα.

 

Κατά τ? άλλα, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου ξεκίνησαν προπονήσεις μετά τις ολιγοήμερες διακοπές λόγω του Πάσχα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Μαΐου, οπότε και θα ολοκληρωθεί η άκρως επιτυχημένη φετινή χρονιά.