Πού καλή εμφάνιση ο ΑΟ Χανιά, άξιζε τη νίκη έμεινε στο 0-0

14.58

Μια ακόμα ισοπαλία για τα Χανιά τα οποία με πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος πρόσθεσαν έναν ακόμα βαθμό στην προσπάθεια παραμονής που κάνουν.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους τυπικά γηπεδούχους δημιουργήθηκε στο 3? με σουτ του Μουκίδη το οποίο όμως πέρασε άουτ.

Η απάντηση ήρθε στο 6? με τον Τσούτση να βγάζει σέντρα, ο Γκέσιος δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε και δεν απείλησε σοβαρά τον Στρέζο.

Στο 11? ήταν η σειρά του Σάντερσον να δοκιμάζει την τύχη του από μακριά χωρίς να ανησυχήσει ο Στρέζος ενώ ένα λεπτό αργότερα παρόμοια κατάληξη είχε και το σουτ του Χούσα.

Στο 24? πάλι με μακρινό σουτ απείλησαν τα Χανιά όμως ο Σάντερσον δεν βρήκε στόχο.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 0-0 με το θέαμα όπως αναμενόταν να είναι κάτω του μετρίου.

Στο 55? ο Γιάννης Γκέσιος βρέθηκε απέναντι από τον Στρέζο ο οποίος έδιωξε με τα πόδια στην μεγαλύτερη φάση μέχρι εκείνη την ώρα στον αγώνα καθώς στο 57? χάθηκε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Δεινόπαπα να παίρνει το ριμπάουντ μετά από σουτ του Γκέσιου όμως και πάλι ο Στρέζος σαν από μηχανής Θεός απομάκρυνε.

Στο 63? τα Χανιά ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γ.Λαμπρόπουλου πάνω στον Παγώνη όμως ο διαιτητής Τάσης είπε «παίζει»

Στο 80? ο Στρέζος είπε πάλι «όχι» αυτή την φορά σε σουτ από τον Τσούτση

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Παπανικολάου, Μητρόπουλος.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Χατζηλιάδης, Καρτσαμπάς, Παλιάτσιος, Σάντερσον(55? Καμινιώτης), Μασάδο, Τσούτσης (90? Φυντικάκης), Γκέσιος, Δεινόπαπας (79? Νάκας).