Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πετράκη ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

11.16

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του Ιουνίου και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την κατηγορία που θα βρίσκεται του χρόνου ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, οι άνθρωποι της ομάδος, ξεκίνησαν ήδη να βάζουν τις βάσεις έχοντας στο μυαλό τους δυο ενδεχόμενα.
 
Αρχικά την Football League και στην συνέχεια την Super League. Η πρώτη κίνηση ήταν να βάλουν τέλος στα σενάρια αποχώρησης του προπονητή τα οποία ήρθαν από την Δράμα. Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης τίποτα δεν θα γινόταν προτού οι δυο πλευρές συζητήσουν και ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους. Ο Γιώργος Πετράκης εξάλλου είχε αναφέρει πως υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση ενώ δεν ξεχνάει και ποιος του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ένα ρίσκο πάντως που αποδείχτηκε σωστό με βάση όλα όσα είδαμε την περσινή χρονιά.
 
Η πρώτη επαφή λοιπόν έγινε σε εξαιρετικό κλίμα με την διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού να αφουγκράζεται τα θέλω του Έλληνα τεχνικού και αμφότεροι, να ετοιμάζονται να συμπλεύσουν και τη νέα χρονιά η οποία θα είναι απαιτητική σε περίπτωση που η ομάδα παραμείνει στην Football League καθώς η 4η θέση θέτει εξ αρχής τον πήχη ψηλά για την φετινή χρονιά.
 
Όσο αφορά τώρα πιθανή αναδιάρθρωση τα σχέδια για τον προπονητή δεν αλλάζουν καθώς ακόμα και η ομάδα να βρεθεί στην Super League η διοίκηση θα παραμείνει πιστή στον Γιώργο Πετράκη ο οποίος έχει κερδίσει δικαίως την εμπιστοσύνη όλων στο στρατόπεδο του ΑΟΧ/Κισσαμικού. Φυσικά σε μια τέτοια περίπτωση το σκηνικό θα αλλάξει άρδην καθώς και τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία δεν έχουν καμία σχέση με τα φετινά όμως και οι απαιτήσεις για παραμονή στην κατηγορία, θα είναι μεγαλύτερες ενώ ακόμα και η προετοιμασία, θα πρέπει να ξεκινήσει νωρίτερα κάτι που σημαίνει πως θα επισπευτούν οι διαδικασίες.
 
Επίσης η ομάδα έχοντας ως στόχο τον φάκελο σουπερ λιγκ θα ξεκινήσει και την αναβάθμιση στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς καθώς είναι βασική προϋπόθεση και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες και το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε και τις πρώτες παρεμβάσεις καθώς θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν τα όποια κονδύλια από την Περιφέρεια και τον Δήμο Χανίων.
 
Έχοντας τα παραπάνω εφόδια θα μπορέσει το τεχνικό επιτελείο να δώσει μια συνέχεια στο έργο που παρουσίασε, όλα αυτά φυσικά μετά και την επιστροφή από την δεύτερη φάση της 7ης σχολής για το UEFA PRO το οποίο θέλει να πάρει ο Γιώργος Πετράκης όπως και ο άμεσος συνεργάτης του ο Γιάννης Τάτσης. Για τον λόγο αυτό θα βρεθεί το διάστημα 13 έως 23 Ιουνίου στην Ρόδο και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της προετοιμασίας καθώς άγνωστο είναι τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ και κυρίως με τους δανεικούς. Επίσης παρελθόν από την ομάδα θεωρείται ήδη ο Γιωργος Νικόλτσης που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ.