Πόσοι έκλεισαν e – ραντεβού στο νοσοκομείου Χανίων – Τα στοιχεία της πρεμιέρας

17.10

Κι όμως οι Χανιώτες επέλεξαν τον ηλεκτρονικό τρόπο για να κλείσουν το ραντεβού τους στο νοσοκομείο Χανίων, ώστε να γλιτώσουν με ένα κλικ τις πολύωρες αναμονές είτε δια ζώσης στις γραμματείες των εξωτερικών ιατρείων είτε στο τηλέφωνο. Σε 3,5 ώρες από τις 9 το πρωί που άνοιξε το σύστημα περίπου 400 άτομα έκλεισαν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους σε ένα από τα έξι γενικά εξωτερικά ιατρεία.

Η διαθεσιμότητα για τα εξωτερικά ιατρεία είναι για ένα μήνα ενώ για το ραντεβού για εργαστηριακές εξετάσεις είναι για δύο μήνες. Οι αιματολογικοί και ογκολογικοί ασθενείς έχουν προτεραιότητα στις γραμματείες των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, ενώ από την 2η  του μήνα όσοι την 1η δε μπορούν να κλείσουν ραντεβού ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, μπορούν να το κάνουν δια ζώσης.

Η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων καλεί τους πολίτες που για κάποιο λόγο δε θα προσέλθουν στο προγραμματισμένο τους ραντεβού, να μπουν στο σύστημα και να το ακυρώσουν ώστε η μέρα και η ώρα να είναι διαθέσιμη για κάποιον άλλον.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή καθώς από το site του νοσοκομείου Χανίων, επιλέγει ο χρήστης το πεδίο e services και από εκεί βήμα – βήμα οδηγείται στο κλείσιμο του ραντεβού του, αρκεί να έχει μαζί του τους κωδικούς του τάξις και τον ΑΜΚΑ του.