Πότε κάνουν πρεμιέρα τα Καρντάσιανς;

15.57

Τι θα δούμε φέτος από την τηλεοπτική παρέα;
Χθες ήταν η πρώτη μέρα, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα στούντιο ΚΑΠΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappiT, ο Άρνι μαζί με στενή συνεργάτιδα της εκπομπής, βρέθηκαν χθες με τους υπεύθυνους του καναλιού του Αμαρουσίου,για να συζητήσουν,πρώτη φορά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους, ,λεπτομέρειες για το πως και πότε θα βγουν τα Καρντάσιανς στον τηλεοπτικό αέρα.

Κάτι που συζητιόταν και γνωρίζαμε από τις αρχές καλοκαιριού, είναι ότι φέτος η εκπομπή θα βγαίνει ζωντανά και δε θα είναι μαγνητοσκοπημένη όπως πέρσι.

Χθες όμως συζητήθηκαν και οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την αλλαγή.

Επειδή λοιπόν οι ανάγκες του ζωντανού, είναι διαφορετικές από του μαγνητοσκοπημένου προγράμματος, αποφάσισαν αλλαγές στο σκηνικό, πάντα στο ίδιο κόνσεπτ, αλλά πιο λειτουργικό για τις ανάγκες του ζωντανού.

Επίσης ένα από τα θέματα που συζήτησαν και συμφώνησαν και οι δυο πλευρές , ήταν ότι δε θέλουν να αλλάξει το ύφος της εκπομπής και έτσι, τα Καρντάσιανς , θα φιλοξενούν στο τηλεοπτικό τους σπίτι καλεσμένους , αλλά δε θα λείπουν και τα σκετσάκια που είχαν πέρσι.

Μια σκέψη που υπήρχε για το εάν η εκπομπή πρέπει να αλλάξει ώρα και να πάει νωρίτερα, μετά και τη χθεσινή συνάντηση αποφασίστηκε.

Τα Καρντάσιανς , θα βγαίνουν την ίδια ώρα με πέρσι, ενώ η εκπομπή θα μεταδίδεται Τρίτη, Τετάρτη και κάποιες φορές, ανάλογα με το πρόγραμμα του καναλιού και Πέμπτη.

Όσο για το πότε θα κάνουν πρεμιέρα ο Γρηγόρης,η Μαρία και ο Δημήτρης , μέχρι αυτή τη στιγμή , η επικρατέστερη ημερομηνία είναι Τρίτη 21 Οκτωβρίου.

Από την επόμενη εβδομάδα, όλη η ομάδα της εκπομπής, θα ξεκινήσει και επισήμως την προετοιμασία , ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη “ζωντανή” πλέον πρεμιέρα.zappit.gr