Πόθος των παικτών να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο miniEURO 2014!

18.34

Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας minifootball Αποστόλης Γκαϊφύλλιας μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας της, ενόψει της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο!
 
 
Η Ελληνική ομάδα minifootball ξεκινά πλέον τη διαδικασία προεπιλογής για το miniEURO 2014 και ο προπονητής της, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας μίλησε για τη νέα, συναρπαστική περιπέτεια που ξεκινά, με στόχο τη διάκριση στην κορυφαία πανευρωπαϊκή διοργάνωση για το άθλημα!
 
Το miniEURO 2013 στο Ρέθυμνο ήταν άκρως επιτυχημένο και οι εμφανίσεις της Ελληνικής επίλεκτης ομάδας έδειξαν το μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων της.
 
Πώς όμως θα πραγματοποιηθεί η στελέχωση του ρόστερ; Ο Αποστόλης Γκαϊφύλλιας εξηγεί:
"Αυτή την περίοδο ξεκινάμε και πάλι τον σχεδιασμό για τον καταρτισμό του ρόστερ της Ελληνικής ομάδας και αναμένουμε την τελική φάση του N'JOY UNI-League 13, προκειμένου να προχωρήσουμε στις προεπιλογές μας. Το N’JOY UNI-League ως το εθνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό 2014 της EMF (European Minifootball Federation). Φέτος, το ρόστερ θα είναι μειωμένο, στα 12 άτομα και ο σκοπός είναι να διατηρηθεί ένας βασικός κορμός για την Ελληνική επίλεκτη ομάδα. Είμαστε όμως ανοιχτοί στο να συγκροτηθεί η ομάδα με τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε κάθε θέση και με αυτό στο μυαλό μας θα προχωρήσουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για το miniEURO 2014".
 
Για τις προσδοκίες, με αφορμή και την πρόσφατη παρουσία της Ελληνικής ομάδα στη διοργάνωση του Ρεθύμνου, ο προπονητής της ήταν ξεκάθαρος:
"Τα οφέλη από την διοργάνωση στο Ρέθυμνο της Κρήτης επηρέασαν και τις προσδοκίες μας. Είδαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και κυρίως μελετήσαμε τους αντιπάλους μας. Έχουμε πλέον αρκετό υλικό από τις υπόλοιπες ομάδες, τις οποίες δεν αναμένουμε να παρουσιαστούν με σημαντικές διαφορές κατά τη φετινή διοργάνωση. Επιθυμούμε να πάμε καλά και να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της χώρας μας.
 
Το miniEURO ωφέλησε επίσης το ζήλο για τη συμμετοχή στην ομάδα: Πλέον, είναι πόθος των παικτών μας να φορέσουν τη γαλανόλευκη και να διακριθούν, αλλά ο αντίκτυπος της περσινής διοργάνωσης είχε και πανευρωπαϊκό χαρακτήρα, αφού η μαζική συμμετοχή έκανε και τις υπόλοιπες ομάδες να επιθυμούν να εμφανιστούν καλύτερες. Σίγουρα λοιπόν, οι προσδοκίες μας είναι μεγαλύτερες."
 
Σημαντικό νέο, η Umbro στηρίζει πλέον την Ελληνική Ομάδα και συνδέει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι και το 2016 αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως κινείται στρατηγικά στο χώρο της.  Παρομοίως και η Senatus που συνεχίζει την ενέργεια υποστήριξής της που είχε ξεκινήσει στο miniEURO 2013, παρέχοντας… ασφάλεια στην Ομάδα!