Πρίγκιπας George: Έκλεψε τις εντυπώσεις στη βασιλική φωτογράφιση

15.00

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η βασίλισσα στήνεται μαζί με τους διαδόχους για φωτογράφιση και φέτος ο

Η 21η Απριλίου είναι μία μέρα χαράς για το βρετανικό έθνος και κυρίως σε εκείνους που είναι πιστοί στο θρόνο, μιας και η Βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα γενέθλια της. Φέτος, η γιορτή θα είναι ακόμα πιο φαντασμαγορική, αφού θα κλείσει 90 χρόνια ζωής και υποθέτουμε ότι η ευχή «να τα εκατοστήσεις» έχει ακόμα αξία. Το εθιμοτυπικό επιτάσσει η Βασίλισσα να φωτογραφίζεται μαζί με τους διαδόχους για το βασιλικό γραμματόσημο.

Φέτος, η φωτογράφιση είχε κάτι το πιο ωραίο, το πρωτόγνωρο, αφού συμμετείχε για πρώτη φορά ο Πρίγκιπας George, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις. Σε έναν διθέσιο καναπέ καθόταν ο Πρίγκιπας Κάρολος με την Ελισάβετ, σε μια πολυθρόνα δίπλα ο Πρίγκιπας William και στο κενό μεταξύ τους ο μικρός George που είχε σταθεί πάνω σε μια στοίβα από βιβλία για να έρθει στο ύψος των καθιστών συγγενών του.

Τα 4 πρόσωπα θα μπουν στο καθιερωμένο βασιλικό γραμματόσημο, ενώ εκτός όλων των μεγάλων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τον εορτασμό, η Ελισάβετ θα έχει δείπνο στο Windsor Castle μαζί με τον Barack και τη Michelle Obama, σε μια χρονιά που γίνεται και τυπικά η μακροβιότερη στον βασιλικό θρόνο, σε έτη, αφού ουσιαστικά το ρεκόρ το είχε σπάσει πέρσι τον Ιούνιο.