Προανήγγειλε νέο κόμμα ο Αλέκος Παπαδόπουλος από το Ηράκλειο

14.02
Την εξαγγελία ίδρυσης νέου πολιτικού σχηματισμού, έκανε ο πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος από το Ηράκλειο, ενώ τόνισε ότι πρόκειται για ένα δημοκρατικό κόμμα, το οποίο είναι αντίθετο σε όποια πρακτική θέλει να καταντήσει την Ελλάδα «ανάπηρο παρακολούθημα» της Ευρώπης.

Μάλιστα όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του, η δημιουργία του βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το όνομα όπως και το έμβλημα θα ανακοινωθούν μέχρι το Σεπτέμβριο.

Επίσης, ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα αυτού του νέου εγχειρήματος είναι η νεότερη δρώσα γενιά συνεπικουρούμενη από παλαιότερα πολιτικά στελέχη.

– See more at: http://www.creteplus.gr/news/proaniggeile-neo-komma-o-alekos-papadopoulos-apo-to-irakleio-132082.html#sthash.F000pPwt.dpuf

Στην ίδρυση νέου «δημοκρατικού κόμματος» στο χώρο του κέντρου προχωρά ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από το Ηράκλειο της Κρήτης. Η δομή, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημα του κόμματος θα γνωστοποιηθούν το αργότερο έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος επισημαίνει ότι η σχετική πρωτοβουλία είναι σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο, με πρωταγωνιστές τη νεώτερη γενιά και «τη συνεπικουρία κάποιων παλαιότερων».

Σκιαγραφώντας τον ιδεολογικό προσανατολισμό του νέου κόμματος, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «απευθύνεται σε δημοκράτες πατριώτες του καθαρού λόγου, οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να γεννηθούν καινούργια πράγματα στη χώρα και είναι αντίθετοι στο να γίνει η Ελλάδα το ανάπηρο καθυστέρημα της Ευρώπης».

«Δε χωρούν τα είδωλα της λαϊκής πλάνης, καιροσκόποι και ιδεοληπτικοί, κυρίως δε εκφραστές και συνεχιστές του διαλυτικού λαϊκισμού, όπου και να ενδημούν» προσθέτει.

«Η ηγετική και οργανωτική διάρθρωση του νέου κόμματος, η διακήρυξη, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημά του θα γνωστοποιηθούν σύντομα και πάντως μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου» καταλήγει.

in.gr