Πρόγραμμα δραστηριοτήτων Δήμου Χανίων

13.29

“Ζώντας με έναν έφηβο-προκλήσεις στο ρόλο του γονέα”: Βιωματική ημερίδα από τον Δήμο Χανίων & το Τ.Ε.Ι. Κρήτης στις 9/12/2016 στο Κ.Α.Μ. 

Βιωματική ημερίδα την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 20:30 στο ΚΑΜ διοργανώνει ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης, με τίτλο “Ζώντας με έναν έφηβο-προκλήσεις στο ρόλο του γονέα”.
 
Τη βιωματική ημερίδα θα οργανώσουν και θα εμψυχώσουν οι κ. Παπαδακάκη Μαρία, Μαραγκάκη Παγώνα, Παπαδάκη Ανδριανή και Δαιλάκη Μαριεύα, εξειδικευμένα στελέχη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης και θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Τμήματος, κ. Χλιαουτάκης Ιωάννης.

Η συμμετοχή για το κοινό θα είναι ελεύθερη, ενώ θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης της ημερίδας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες κοινωνικών δομών, εκπαιδευτικούς, δημότες και σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2821341689.
 
Έως τις 10/12/2016 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων η έκθεση χειροποίητων κιθάρων

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι η έκθεση χειροποίητων κιθάρων του κ. Χρυσάνθου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ό,τι αγαπώ» θα παραμείνει στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης μέχρι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016.

Εκδηλώσεις στα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας Παχιανών – Αγ.Ιωάννη για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Παιδιών
    
Τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας Παχιανών και Αγ. Ιωάννη του Δ.Ο.Κ.ΟΙ.Π.Π του Δήμου Χανίων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού (11 Δεκεμβρίου) θα φιλοξενήσουν τον Κυριάκο Βασιλομανωλάκη, μέλος της Γ.Σ. της Εθνικής Επιτροπής της UNICEF. Οι εκδηλώσεις για το ΚΠΔ Παχιανών θα γίνουν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 και για το Κ.Π.Δ. Αγ. Ιωάννη την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 10:30. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό υλικό και στη συνέχεια να συζητήσουν για τα δικαιώματα, που έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου.