Πρώτα για καφέ και μετά …οι μπακαλιάροι!

15.42

   Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η Τελική Φάση του Παννεληνίου Φοιτητικού πρωταθλήματος 8×8, Nescafé frappé Students cup 2014 που διεξήχθη στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις Sports World Leotsakos του Αγ Κοσμά. 10 πόλεις από όλην την Ελλάδα έδωσαν το παρόν και διεκδίκησαν την πρόκρισή τους μέχρι τα Τελικά και κάποιες ομάδες πραγματικά διέφεραν μόνο στις λεπτομέρειες.

   Ο Μεγάλος τελικός ήταν συναρπαστικός,με τις δύο ομάδες να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν τη νίκη. Η ομάδα  των Μπακαλιάρων από την Αθήνα προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με 1-0 χάνοντας μάλιστα και πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκόρ  αλλά στο τέλος χαμογέλασε η ομάδα Jam Café από το Βόλο κερδίζοντας με σκόρ 4-2 κάνοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια ανατρέποντας μάλιστα το σκόρ.

Πέραν του σκορ, ανέτρεψαν και όλα τα προγνωστικά καθώς οι …bookers έδιναν φαβορί την ομάδα από την Αθήνα η οποία άλλωστε αναδείχθηκε μέσα από τεράστιο ανταγωνισμό (περισσότερες από 80 ομάδες). Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τους Μπακαλιάρους οι οποίοι έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά στο τέλος δε κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτελέσμα, σε αντίθεση με την ομάδα του Βόλου η οποία εκμεταλλέυτηκε όλες τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και στέφθηκε Παννελήνια Πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2014!
   Η συμμετοχή του φίλαθλου κοινού ήταν σπουδαία με τον Nescafé frappé να μην αφήνει ανικανοποίητο κανέναν! Τα κορίτσια του ήταν εκεί προσφέροντας άγθονο Nescafé  frappé σε όλους ενώ η διοργάνωση της Τελικής ημέρας περιλάμβανε και μία σειρά από άλλα happenings και δραστηριότητες. Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε ότι διεξήχθη free 8×8 event με πάρα πολλές ομάδες που έπαιξαν για την χαρά του παιχνιδιού, καθώς επίσης και τουρνουά pro evolution 2015 με την σχετική γωνιά να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά!

Επίσης, εμφανίστηκε ο Άλεξ Πιτσαλίδης, free styler που καθήλωσε το κοινό με τα μαγικά του, ενώ στο τέλος όλοι έφυγαν χορτάτοι τόσο από θέαμα όσο και από …φαγητό καθώς και για αυτό είχαν φροντίσει οι διοργανωτές! Στην όμορφη εικόνα του event, συνέβαλε αποφασιστικά η εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού Legea η οποία ανέλαβε να ντύσει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη παννελήνια τελική φάση με τιν ιταλική φινέτσα που διακρίνει τις εμφανίσεις της.