Πρωτιά για την Αγγελίδου στα “Τερζάκεια”

13.01

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στις Παγκορασίδες αλλά και άλλες σημαντικές διακρίσεις στις υπόλοιπες κατηγορίες συνδύασε την -επιτυχημένη- συμμετοχή του στο ΟΠΕΝ τουρνουά πινγκ πονγκ ?Τερζάκεια? ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου και ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Βασίλη Τερζάκη, πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου. Μάλιστα, η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα ήταν πολύ μεγάλη αφού έλαβαν μέρος συνολικά 205 παιδιά.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων συνεχίζοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις, κατάφερε να έχει σημαντικές διακρίσεις, με τρία κορίτσια να βρέθηκαν μέσα στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων.

Ειδικότερα:

? Η Ζωή Αγγελίδου αναδείχτηκε η νικήτρια στις Παγκορασίδες κερδίζοντας στον τελικό τη Μαρία Δημητρίου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς) με 3-1 σετ (5-11, 11-7, 11-5 11-8). Η επιτυχία μάλιστα αυτή είναι η πιο σημαντική μέχρι στιγμής για την αθλήτρια του ΟΑΧ.

? Στις Κορασίδες, η Ρόδω Πιπεράκη τερμάτισε στην 3η θέση, στην επόμενη πιο μεγάλη διάκριση για τον ΟΑΧ κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Α.Ο. Ελληνικού).

? Τέλος, στις Νεανίδες, η Εύα Φραντζεσκάκη τερμάτισε στην 4η θέση.
Συνολικά, ο Ο.Α. Χανίων συμμετείχε με 10 αθλήτριες, με τα αποτελέσματα να ήταν τα εξής:

? ΝΕΑΝΙΔΕΣ
4η Εύα Φραντζεσκάκη

? ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
3η Ρόδω Πιπεράκη
5η Μαρία Λαδάκη
8η Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη
9η Γιώτα Κοτζαμιχάλη (Α.Ο. Ελληνικού)
12η Στέλλα Λαδάκη

? ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
1η Ζωή Αγγελίδου
9η Ανελίζε Βαμβακάκη
10η Θεανώ Βεργεράκη
20η Αθηνά Χατζηπλή