Βράδυ: Τα συγκινητικά λόγια της Ράνιας Κωστάκη για τον καλό της φίλο Παντελή

10.58

Οι φήμες που τους ήθελαν να έχουνε σχέσει και οι αναμνήσεις που δεν θα σβήσουν ποτέ από το μυαλό της. Όλα όσα αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο.
Βράδυ: Τα συγκινητικά λόγια της Ράνιας Κωστάκη για τον καλό της φίλο Παντελή
Η Ράνια Κωστάκη έκανε μια αρκετά σέξι εμφάνιση στο πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου χθες και μίλησε για όλα. Καλεσμένη στο Βράδυ και με διάθεση για αποκαλύψεις η κύρια του ραδιοφώνου αναφέρθηκε στον χαμό του Παντελή Παντελίδη, και φυσικά στο ανδρικό φύλο και τις εμπειρίες της.

 

Ο ξαφνικός χαμός του Παντελή: «Ο Παντελής είναι εδώ , στη καρδιά μου. Ήτανε η πιο γλυκιά ψυχή, καρδιά συμπεριφορά, αρσενικό αυτά. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολύ πλάκα με μια δεμένη οικογένεια που ήταν αγαπημένοι όλοι και αυτό με έκανε να έρθω ακόμα πιο κοντά τους και είναι μέσα μου όλοι τους.»

 
To κυνηγητό με τον θαυμαστή που διήρκησε 3 μέρες: «Έκανα μια συνέντευξη σε κάποιον και φεύγοντας από το ραδιόφωνο μου έστειλε ένα μήνυμα το οποίο με ψηλοσόκαρε γιατί με έβλεπε από κάπου, ουσιαστικά πίσω από το αυτοκίνητο το δικό μου και με ακολουθούσε κατά την διάρκεια που έφευγα να πάω στις δουλειές μου. Τέλος πάντων ξεκίνησε ένα παιχνίδι και όλο αυτό εμένα μου πείραξε το μυαλό, και μου αρέσει εμένα τα πειράγματα. Κράτησε τρεις μέρες αυτό χωρίς να καταλάβω ποιος είναι.»

 
Εάν βρει έναν ευκατάστατο οικονομικά άνδρα θα αφεθεί επάνω τους; «Δεν μπορώ να με φανταστώ ποτέ να σηκώσω τα χέρια ψηλά και να αφεθώ στις παροχές ενός άνδρα. Μπορεί να συμβεί και να είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά μόνο στην ιδέα αλλά και όταν είχαν βρεθεί άνθρωποι οικονομικά ανεξάρτητοι, έφευγα, έτρεχα.»

 
Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν παρέλειψε να πειράξει την καλεσμένη του η οποία έκανε την κριτική της για τα παπούτσια του.