Ραβιόλια χαρουπιού γεμιστά με γαρίδα, με σάλτσα φασκόμηλο και σκόρδο

11.22

Η Hotelier education και ο Executive Chef Κουφός Γιάννης ηταν καλεσμένοι Στο Κοκκινο
 και μας ετοιμασαν Ραβιόλια χαρουπιού γεμιστά με γαρίδα, με σάλτσα φασκόμηλο και σκόρδο

Hotelier education, το εξειδικευμένο εκπαιδευτήριο τουριστικής εκπαίδευσης των Χανίων
Κισσάμου 95 – τηλ. 28210-60807, 76012 – www.hotelier.edu.gr
με ατομικές θέσεις εκπαίδευσης
Hotelier education, 2ετή τμήματα εκπαίδευσης
Στη Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Διοίκηση Ξενοδοχείου
Ταχύρρυθμα προγράμματα για επαγγελματίες
Hotelier education, σεμινάρια όλο το χρόνο
Γαστρονομίας, Ζαχαροπλαστικής, Τουρισμού & Εστίαση
Πιστοποίησε τις γνώσεις σου, ισχυροποίησε το βιογραφικό σου!
Σεμινάριο με θέμα macarons στις 31/01 με τον pastry chef Μιχάλη Μαριδάκη
Ξεκίνησε ο 1ος κύκλος του σεμιναρίου πληροφορικής και χρήσης Η/Υ “Global Intermediate”
που μοριοδοτείται από τον ΑΣΕΠ!

Ραβιόλια χαρουπιού γεμιστά με γαρίδα, με σάλτσα φασκόμηλο και σκόρδο
 
Για τα ραβιόλια  
120 γρ. αλεύρι σκληρό
80 γρ. αλεύρι χαρουπιού
2 αυγά
200 γρ. γαρίδες
100 γρ. σπανάκι
30 γρ. κουκουνάρι τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
 
Για την σάλτσα
2-3 φύλλα φρέσκο φασκόμηλο
80 γρ. βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
20 γρ. μαυροκόυκι
Πιπέρι ρόζ κόκκους
Αλάτι – πιπέρι