Βρείτε τι σας αρρωσταίνει! Όλες οι αιτίες

19.20

Η αιτία του κακού των πολλών προβλημάτων υγείας που οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν αν δεν συντρέχουν άλλοι σοβαροί λόγοι υγείας είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Η καθιστική ζωή, το έντονο στρες τα γεύματα στο πόδι  αποτελούν τις κυριότερες αιτίες που απειλείται καθημερινά η καλή υγεία μας

¨Ερευνα που δημοσιεύθηκε στη''British Medical Journal'' ανακάλυψε όλες τις αιτίες που μας αρρωσταίνουν.
 
 
Τρώτε πρόχειρα
 

Οι πολλές ώρες εργασίας δεν σας επιτρέπουν να τρέφετε με σπιτικό φαγητό  με συνέπεια να χορταίνεται την πείνα σας με πρόχειρο φαγητό το οποίο όχι μόνο δεν σας χορταίνει αλλά και σας γεμίζει θερμίδες.
 
Αγχώνεστε μόνιμα

 
Εκτός από την σωματική σας καταπόνηση και η ψυχή σας είναι λαβωμένη όταν όλη την ημέρα είστε είτε αγχωμένοι είτε θυμωμένοι Όταν δεν αποφορτίζεστε ψυχικά επισημαίνουν οι  ερευνητές υποσκάπτεται τα θεμέλια της υγείας σας.
 
 
Ο ύπνος είναι λίγος
 

Όταν ο ύπνος είναι λίγος οι συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό είναι τεραστιες αφού όλη την ημέρα είστε κουρασμένοι πεινάτε περισσότερο και γενικά δεν μπορείτε να αποδώσετε με τίποτα.
 
 
Έχετε ξεχάσει παντελώς τα λαχανικά
 

Λόγω των πολλών ωρών δουλειάς αλά και των υπερωριών που είστε αναγκασμένοι να κάνετε στη δουλειά έχετε ξεχάσει παντελώς το τι σημαίνει λαχανικά και φρούτα.
Το γεγονός αυτό από μόνο τους είναι μια βόμβα στα θεμέλια της καλής υγεία σας
 
 
Χωρίς νερό
 
Οι αυξημένες υποχρεώσεις τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι δεν σας αφήνουν περιθώρια να ενυδατώνεστε σωστά.
 Για να λειτουργήσει ο οργανισμός θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον  δυο λίτρα την ημέρα νερό.
 

 Πολλές ώρες στην καρέκλα
 
Εάν η φύση της εργασίας είναι τέτοια που απαιτεί πολλές ώρες στην καρέκλα αυτή η κατάσταση δεν είναι ότι καλύτερο για την υγείας σας.
προσπαθήσετε να σηκώνεστε κατά διαστήματα και να ασκήστε όταν βρίσκεται το χρόνο.

IATROPEDIA.GR