Βρήκαν τους κλέφτες των εργαλείων στη Κίσσαμο

09.32

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών υπηκόων Ρουμανίας, για κλοπή
Αφαίρεσαν, γεωργικά εργαλεία συνολικής αξίας άνω των 2.500 ευρώ

Εξιχνιάστηκε χθες σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, υπόθεση κλοπής σε αποθηκευτικούς χώρους. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Ρουμανίας ηλικίας 39 και 35 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ειδικότερα, την 20.01.2016 σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας 68χρονου ημεδαπού, γεωργικά εργαλεία συνολικής αξίας 2.750 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστες της εν λόγω κλοπής είναι ο 39χρονος με τον 35χρονο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, στις οικίες των δύο αλλοδαπών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και του αποδόθηκαν.
Επιπλέον, βρέθηκαν διάφορα μηχανήματα, εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευση τους.
Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.