“Βροχή” τα συγχαρητήρια σε ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

14.15

Πολλές οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που ανέβηκε στη Γ' Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη διοίκηση, στον προπονητή Γιάννη Κατσούλη, στους συνεργάτες του και στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ, για την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία και εύχεται να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσει η ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Κισσαμικός:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στο Τεχνικό Επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ για την ιστορική επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική».

Σπάθα:

Το Δ.Σ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Π.Σ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και την διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική και πανάξια άνοδο της ομάδας τους στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!!!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά ονειρικό ταξίδι της Γ´ ΕΘΝΙΚΗΣ!

Άρης Βουκολιών:

Ο Άρης Βουκολιών συγχαίρει τους παίκτες, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας του ΙΝΚΑ για την μεγάλη τους επιτυχία, την άνοδο στη Γ Εθνική και εύχεται εξίσου πετυχημένη πορεία και στην επόμενη χρονιά…

Κεραμειά:

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κεραμειά, συγχαίρουν την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία και επάξια εκπροσώπηση των Χανίων στην κατηγορία. Τα Χανιά μας έχουν να υπερηφανεύονται πλέον και για την τέταρτη ομάδα τους σε εθνικές κατηγορίες. Συγχαρητήρια και πάλι!

Κρ. Αστέρας:

Ο Κρητικός Αστέρας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, επιτυχία που αντανακλά σε όλο το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Α.Ε. Κυδωνίας:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας συγχαίρει την ομάδα του ΙΝΚΑ για την άνοδο στην Γ Εθνική και εύχεται ολόψυχα του χρόνου να καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν με σκοπό να πετύχουν το στόχο τους αλλά και να διαφημίσουν το Χανιώτικο Ποδόσφαιρο.

Ακαδημία Νέας Κυδωνίας:

Ένα ακόμα μεγάλο όνειρο μόλις επιτεύχθηκε.

Η ομάδα βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της διοίκησης, στον προπονητή και όλο το τεχνικό του επιτελείο, καθώς και σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία αυτό το πολύ δύσκολο μίνι πρωτάθλημα και έφεραν την ομάδα στην επομένη κατηγορία μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του.

Θα θέλαμε όμως ως συνεργάτες στα τμήματα υποδομής, να δώσουμε ιδιαίτερα  συγχαρητήρια στην διοίκηση γιατί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα κέρδισε ένα ακόμα τίτλο, αυτόν του ήθους και του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που σπανίζει στον χώρο του ποδόσφαιρου που όλοι υπηρετούμε. 

Ευχόμαστε μέσα από την κάρδια μας καλή τύχη στην νέα πρόκληση της Γ΄ Εθνικής.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το Δ.Σ. της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

Ο Ποσειδών Καμισιανών Ραπανιανών:

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Καμισιανών Ραπανιανών "Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ" εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική, που αποδεικνύει τη συνεχόμενη άνοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Το παράδειγμα της ομάδας του ΙΝΚΑ, που μέσα σε λίγα χρόνια πέτυχε τόσα σπουδαία πράγματα, φανερώνει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων:

Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την επίτευξη της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση πως η σωστή και η μεθοδική δουλειά φέρνει πάντοτε θετικά αποτελέσματα.

Συγχαίρουμε τόσο την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, τους ανθρώπους αλλά και τους αθλητές – προπονητές που την απαρτίζουν όσο και τον πρόεδρο του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ, κ.Απόστολο Αλεξάκη για την σπουδαία αυτή επιτυχία που πιστώθηκε (όπως και πολλές άλλες τα τελευταία χρόνια), το χανιώτικο ποδόσφαιρο.