Βρσαρ, η πόλη που προτιμάς να πας, παρά …να πεις!

16.35

Σε μία υπέροχη παραθαλάσσια πόλη θα διεξαχθεί φέτος το miniEURO 2015, με την Ελληνική συμμετοχή να στοχεύει στη σημαντική διάκριση!

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα minifootball 2015 έχει μπει στην τελικη ευθεία διεξαγωγής του με την ανακοίνωση της πόλης διεξαγωγής του και η τεράστια αυτή διοργάνωση θα φιλοξενήσει και πάλι τα Ελληνικά χρώματα. Μετά το Μαυροβούνιο, Το Βρσαρ στην Ίστρια της Κροατίας θα αποτελέσει τον φετινό τόπο εορτασμού του ερασιτεχνικού minifootball. Μία πόλη που όσο δύσκολα προφέρεται, τόσο εύκολα επιλέγεται από τους τουρίστες ανά τον κόσμο!

Στα καταγάλανα νερά του κόρφου της Αδριατικής, από τις 21 έως τις  27 Σεπτεμβρίου, ομάδες απ' όλη την Ευρώπη θα διεκδικήσουν να πάρουν τα πρωτεία από την Ρουμανία και να δώσουν εντονότερο ενδιαφέρον στα τεκταινόμενα του διαρκώς αναπτυσσόμενου σπορ.

Το Βρσαρ είναι ο ιδανικός τόπος, με τα εξαιρετικά ηλιοβασιλέματα και τις πάμπολλες φυσικές του ομορφιές, προκειμένου να δώσει τις κατάλληλες συνθήκες ηρεμίας, προκειμένου οι ομάδες να αγωνιστούν και να απολαύσουν το φυσικό κάλλος της περιοχής. Πολλοί μάλιστα μιλούν για “παράδεισο επί γης”, με το νησάκι του Αγίου Γεωργίου να αποτελεί μία εξαιρετική “πινελιά” στο πανέμορφο αρχιπέλαγος. Γενικότερα, ο γεωγραφικός πλούτος της περιοχής αναμένεται να ενθουσιάσει αθλητές και φιλάθλους που θα βρεθούν εκεί τον Σεπτέμβριο!

Στα δικά μας, η 11η θέση που έχει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή κατάταξη διασφαλίζει την παραμονή της στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και τη γεμίζει αισιοδοξία για μία σημαντική διάκριση, αφού είναι γεμάτη πλέον από αγωνιστικές εμπειρίες και αναμένεται να παρουσιάσει ένα ακόμα πιο συμπαγές σχήμα, το οποίο θα κάνει τη διαφορά στα σημεία που κρίνουν τέτοια παιχνίδια.

Η συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο αναμένεται να κρύβει εκπλήξεις καθώς η Ελληνική Ομάδα από το 2015 θα φέρει νέα μάρκα στο μπροστινό μέρος της φανέλας χωρίς να έχει διαρρεύσει αν θα πρόκειται για άλλη μάρκα της ΦΑΓΕ ή για εντελώς άλλη εταιρία. Η Umbro, η Orphee Beinoglou και η mybet όπως είναι γνωστό συνεχίζουν στο πλευρό της καθώς έχουν συνδέσει και οι τρεις στρατηγικά το όνομά τους με την Ελληνική Ομάδα και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην χώρα μας.