Run Greece Ηράκλειο Κρήτης: Η ERGO Ασφαλιστική σάς ταξιδεύει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

08.15

Η ERGO Ασφαλιστική, η Νο 1 εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά, ως Μεγάλος Χορηγός, τους αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Η σειρά αγώνων Run Greece σε επτά πόλεις της Ελλάδας για το 2018 ξεκίνησε περίπου πριν από ένα μήνα από την πόλη της Λάρισας, όπου και εκεί η ERGO ήταν παρούσα ως Μεγάλος Χορηγός. Επόμενος σταθμός του “ταξιδιού” είναι η πόλη του Ηρακλείου, όπου η εταιρεία μας θα έχει αγωνιστική συμμετοχή με τη δική της ERGO Running Team, που απαρτίζεται σχεδόν από 50 μέλη και ομάδα Επίσημων Εμψυχωτών στη  διαδρομή των αγώνων.

Η υποστήριξη όμως της εταιρείας δεν σταματά εδώ. Η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (ΑΜΑ). Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του AMA, στις 11 Νοεμβρίου 2018, διοργανώνει, όπως και πέρσι,  τον “τελικό” όλων των φετινών αγώνων της σειράς RUN GREECE, όπου οι νικητές  κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους αγώνες RUN GREECE θα συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου ERGO 3χλμ. εκπροσωπώντας την Περιφέρειά τους.

Μετά το πέρας του αγώνα στην πόλη του Ηρακλείου (και αφού ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα από την αρμόδια επιτροπή), η εταιρεία μας θα παραδώσει το “εισιτήριο συμμετοχής” μαζί με την παροχή προγράμματος φιλοξενίας, στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Κρήτης στον “τελικό” των Run Greece.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Το δικό μας μήνυμα απλό: “Έργο μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και αγώνα”.
Την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 10:00, σας περιμένουμε όλους στο Παγκρήτιο Στάδιο, για να τρέξουμε, να εμψυχώσουμε, να ενθαρρύνουμε, και να κάνουμε όλοι μαζί, ένα ακόμη βήμα μπροστά!


 
 

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 44.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2016 η ERGO κατέγραψε 17 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε αντίστοιχο ποσό ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο
www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει 25 και πλέον έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 145 εκατομμύρια ευρώ το 2016 και περισσότερους από 700.000 ασφαλισμένους. H ERGO είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της σε στενή συνεργασία με τους καταναλωτές. Υλοποιούμε το σύνθημά μας “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Επικοινωνούμε μαζί τους με σαφή και κατανοητό τρόπο και παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ζημίας.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr
 
Αποποίηση ευθύνης
Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO. Γνωστοί και άγνωστοι κίνδυνοι, αβεβαιότητα και άλλοι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των εν λόγω δηλώσεων και της εξέλιξης των πραγματικών μεγεθών, ιδιαίτερα όσον αφορά τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας. Οι Εταιρείες μας δεν αναλαμβάνουν την υποχρέωση να επικαιροποιούν αυτές τις δηλώσεις προβλέψεων ούτε να τις προσαρμόζουν σε μελλοντικά γεγονότα ή εξελίξεις