Σδράκας: Είμαστε από …σίδερο!

15.00

Ο προπονητής του Κύδωνα Χανίων Κώστας Σδράκας έκανε δηλώσεις, σχετικά με την σπουδαία νίκη στην Νίκαι επί του Άρη.

Για την προετοιμασία που έγινε πριν το ματς της πρεμιέρας: Δεν θέλω να αναφέρομαι σε προβλήματα. Δεν μαζευτήκαμε όμως ποτέ, ως σύνολο ομάδας, να παίξουμε όλοι μαζί. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Τραυματισμοί που, σε ορισμένες περιπτώσεις, τους κρύβαμε. Δεν θέλουμε όμως γενικά, να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Είμαστε από σίδερο και σκληροί για να πεθάνουμε. Προετοιμαστήκαμε κάτω από κακές συνθήκες για το ματς στην Νίκαια. Πήγαμε στην Αθήνα για φιλικά την προηγούμενη εβδομάδα, πήραμε τις εμπειρίες μας. Δουλέψαμε πολύ στη συνέχεια και κατανοήσαμε πολλά πράγματα, που μας βοήθησαν.

 

Για το παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας: Στο ματς, μόλις ξεκινήσαμε, φορτώθηκε με 2 γρήγορα φάουλ ο Αδοντάκης. Ο Κοντογιάννης έκανε κάποια τραγικά λάθη στη θέση «5» και αλλάξαμε τα συστήματά μας. Παίξαμε με «κατά συνθήκη» ψηλούς. Πολύ νωρίς οι αντίπαλοι έκαναν βολές γιατί είχαμε φορτωθεί με φάουλ. Ξεμείναμε και από ψηλούς, είχαμε πολλά προβλήματα, που είχαν να κάνουν και με τη διαιτησία, χωρίς να σημαίνει ότι η διαιτησία είχε δόλο. Εμείς πάντως δεν τα παρατάμε ποτέ! Αλλάξαμε τα συστήματά μας, πιέσαμε στο τέλος, ο Τσαρουχάς έβαλε μεγάλα σουτ. Ένα σημαντικό τρίποντο και ο Βλαχάκης. Κάναμε την ανατροπή και τότε διαχειριστήκαμε καλά το προβάδισμα.

 

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τη συνέχεια: Αυτή η νίκη δε σημαίνει τίποτα και σημαίνει ταυτόχρονα, πολλά. Αν δεν κερδίσουμε τον Κάδμο δε σημαίνει τίποτα. Αν κερδίσουμε τον Κάδμο στην έδρα μας την Κυριακή (18/10) σημαίνει πάρα πολλά. Θα έλεγα ότι είναι «ζωής και θανάτου» η νίκη με τον Κάδμο, όπως θα?ναι και κάθε ματς στην έδρα μας!