Σε αναμονή οι ομάδες ενόψει αναδιάρθρωσης

15.51

Αν και πριν από μερικές εβδομάδες θεωρούνταν απίθανο τελικά η πρόταση του υφ. Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για ένα μεταβατικό πρωτάθλημα πριν αυτό πάρει την τελική του μορφή με 10 ή 12 ομάδες από την μεθεπόμενη χρονιά, είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο ίδιος περιμένει αντιπροτάσεις από τις ΠΑΕ οι οποίες με την σειρά τους τηρούν μια στάση αναμονής. Η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται κρίσιμη για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Σε περίπτωση που ευδοκιμήσει το συγκεκριμένο σενάριο τότε κερδισμένοι θα βγουν και ο Πλατανιάς και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός καθώς ο πρώτος αν και αγωνιστικά υποβιβάστηκε θα παραμείνει στην κατηγορία, ο δεύτερος θα γευτεί τους καρπούς της 4ης θέσης που δίνουν εισιτήριο για την Σούπερ Λιγκ.
 
Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει μια ακόμα παράμετρος τοπικού ενδιαφέροντος και έχει να κάνει με το ενδιαφέρον του ισχυρού άνδρα της Παλαιόχωρας του Σήφη Δελάκη ο οποίος θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του Πλατανιά χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη ενημέρωση η οποία θα λύσει και το μυστήριο αν θα πρόκειται για μια συνένωση με την Παλαιόχωρα ή θα γίνει με διαφορετικό τρόπο. Το ραντεβού της Κυριακής μετατέθηκε για την Τετάρτη όπως και η αγωνία του κόσμου.
Αστερίσκο στα παραπάνω θα πρέπει να βάλουμε σε περίπτωση που προχωρήσει η αναδιάρθρωση καθώς τότε ίσως να έχουμε αλλαγή πλεύσης σε διοικητικό επίπεδο κάτι που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.  
 
Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό από την άλλη προφητικά ήταν τα λόγια του προέδρου Αντώνη Ροκάκη ο οποίος ζήτησε να περιμένουν έως τα μέσα Ιουνίου οι παίκτες για να δουν που θα αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα. Όσο αφορά τον προπονητή είναι δεδομένο πως η Χανιώτικη ομάδα θέλει να συνεχίσει με τον Γιώργο Πετράκη ο οποίος με την σειρά του έχει αναγνωρίσει και δημόσια την ευκαιρία που του έδωσε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός και με δεδομένο πως η συνεργασία κύλησε άψογα την χρονιά που μας πέρασε τότε το συγκεκριμένο ζήτημα θα κλείσει σύντομα καθώς από την στιγμή που θα μάθει η ομάδα που θα αγωνίζεται θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός.