Σε απολογία Παράσχος και Παπαδάκης

14.16

plataniasparasxos

 

Σε απολογία κλήθηκαν για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα με την Καλλονή τόσο ο Γιώργος Παράσχος όσο και ο γυμναστής της ομάδος Λεωνίδας Παπαδάκης.

Αναλυτικά η κλήση

ΠΑΕ Πλατανιάς, Γ.Παράσχο (Προπονητή), Λ.Παπαδάκη (Γυμναστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ? άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Παράσχου και Λ.Παπαδάκη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Πλατανιάς.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. β΄ και δ΄, 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 14 παρ. 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στην τελική της ευθεία μπήκε πλέον η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο το Σάββατο στις 17:15 στα Περιβόλια. Στο σημερινό πρόγραμμα ο τεχνικός της ομάδος  Γιώργος Παράσχος, έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής, έγιναν επίσης ασκήσεις που αφορούν στα τελειώματα των φάσεων, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα τακτικής.
Ο Ράμος, ο Γουνδουλάκης και ο Μενδρινός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ η προετοιμασία του Πλατανιά θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι.