Σε καταστολή ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο Δαράτσο – Εξιτήριο θα πάρει το κοριτσάκι με κορωνοϊό

15.00

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο 18χρονος ο οποίος χτες τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο στα Χανιά που σημειώθηκε το οποίο σημειώθηκε στις 5 και μισή χθες τα ξημερώματα στο Δαράτσο.

Ο νεαρός  επέβαινε σε μηχανάκι όταν από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προσέκρουσε σε σταθερό σημείο. Ο 18χρονος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων καθώς έφερε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία, ευτυχώς όχι από τραύματα στο κεφάλι. Οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργείο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Οι γιατροί θα πραγματοποιήσουν απεικόνιση με αξονική τομογραφία της κατάστασης του και αν δεν υπάρχει πλέον αιμορραγία θα προχωρήσουν σταδιακά στην αφύπνιση του.

Παράλληλα ένας 20χρονος τραυματίστηκε χτες στον ΒΟΑΚ, όπου και εκείνος επέβαινε σε μηχανάκι λίγο μετά τις 7 το πρωί, όταν προσέκρουσε σε κολώνα σήμανσης εργασιών στο Πέρα Πλατάνι. Ευτυχώς μετά τον εργαστηριακό κλινικό έλεγχο προέκυψε πως είναι καλά στην υγεία του.

Και το μιας εβδομάδας κοριτσάκι που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη Μονάδα Νεογνών του νοσοκομείου αναμένεται σε δύο μέρες να πάρει εξιτήριο καθώς παραμένει απύρετο.