Σε σταθερή κατάσταση ο 19χρονος που χτύπησε σε τροχαίο στον Βάμο – Έχει σοβαρότατα τραύματα σε γνάθο και θώρακα

16.32

Με χειρουργικές επεμβάσεις χτες αλλά και σήμερα το πρωί οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα πολύ σοβαρά τραύματα που υπέστη ο 19χρονος που το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε θύμα τροχαίου στον Βάμο στον Αποκόρωνα. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

 

Να θυμίσουμε πως το όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στον δρόμο του Τζιβαρά όπως και ένα άλλο όχημα, όμως η σύγκρουση του δικού του οχήματος ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο κατέληξε σε ένα χωράφι από το οποίο είχε κοπεί σχεδόν η οροφή. Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του πήγαν 2 οχήματα της ΠΥ με 4 άνδρες.

Εν τω μεταξύ, χτες το βράδυ έπεσε σε γκρεμό στον πάνω Σταλό ένα όχημα με το αυτόματο σύστημα του αυτοκινήτου να στέλνει λάθος συντεταγμένες στο 112 όταν οι δύο τουρίστες που επέβαιναν κάλεσαν σε βοήθεια. Για ώρες κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής  η οποία τους αναζητούσε στο Ροδοβάνι του Δήμου Καντάνου Σελίνου για να εντοπιστούν τελικά το πρωί στον Σταλό ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.

Έκκληση για προσεκτική οδήγηση κάνει ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας.