Σεμινάριο για την διαχείριση Επιχειρήσεων Εστίασης από το ΚΕΚ Ηρακλείου

11.46

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Επιχειρήσεων Εστίασης» με σκοπό ν? αποκτήσουν οι συμμετέχοντες βασικές γνώσεις σχετικά με τη Διοίκηση και την Οργάνωση των επιχειρήσεων εστίασης.

Στη διάρκεια του Σεμιναρίου θα παρουσιαστούν μέθοδοι ανάπτυξης πωλήσεων και βελτίωσης ανταγωνιστικότητας, πρακτικά θέματα, όπως χρηματοδότηση, οργάνωση καταστήματος, εξυπηρέτηση πελατών, τιμολόγηση, διαχείριση εφοδιασμού κλπ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Εστίασης -εργαζόμενους στον κλάδο εστίασης καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται ν? αποκτήσει ή να επεκτείνει της γνώσεις του στον συγκεκριμένο τομέα.

Ενότητες Σεμιναρίου:

-Marketing επιχειρήσεων εστίασης

-Οργάνωση επιχειρήσεων εστίασης

-Αρχές Food and Beverage Management

-Χρηματοδότηση επιχειρήσεων εστίασης

-Τιμολόγηση, διαχείριση εργαζομένων

-Τεχνικές πωλήσεων & βελτίωσης ανταγωνιστικότητας

Το κόστος του Σεμιναρίου είναι 70? ανά συμμετοχή.

Το σεμινάριο, διάρκειας 12 ωρών, θα πραγματοποιηθεί: Τρίτη 24/11, Πέμπτη 26/11 και Σάββατο 28/11 από 17:00μ.μ έως 21:00μ.μ.

Εισηγητής: Νίκος Σχοινιωτάκης, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην οργάνωση και διοίκηση με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει διατελέσει εισηγητής σε διαλέξεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων, είναι επιχειρηματικός σύμβουλος(mentoring) στο ΙΜΕ ΓΕΣΒΕΕ, στην ΕΣΕΕ, και στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συγγράψει βιβλία χρηματοοικονομικής και τραπεζικής, εργάζεται σε χρηματοπιστωτικό όμιλο σε θέματα επιχειρήσεων και επιχειρηματικότητας και διδάσκει στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου θέματα Διοίκησης επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302736 & 302730. Υπεύθυνη κα Μαίρη Βενιχάκη, email: venihaki@katartisi.gr φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr