Σεμινάριο μακιγιάζ από το ΚΕΚ του ΕΒΕΗ

08.29

Νέο σεμινάριο makeup, από την έμπειρη επαγγελματία Δέσποινα Ατσαλή με αντικείμενο «The power of makeup – η τέχνη της μεταμόρφωσης», διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους και σε επαγγελματίες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της αισθητικής αλλά και σε βασικές ικανότητες του μακιγιάζ.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θ? ανακαλύψουν τη σωστή χρήση των καλλυντικών. Την τεχνική της φωτοσκίασης, το σχηματισμό φρυδιών, τη γραμμή eye – liner και την τοποθέτηση βλεφαρίδων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν την τεχνική της μεταμόρφωσης μέσω της τέχνης του μακιγιάζ.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Φωτοσκιάσεις και μορφολογία
  • Σχηματισμό φρυδιών
  • γραμμή eye – liner
  • τοποθέτηση βλεφαρίδων

Χρόνος Διεξαγωγής: Σάββατο 24/10 από 10:00πμ έως 18:00μμ. (συνολικά 8 ώρες)

Εισηγήτρια: Δέσποινα Ατσάλη. Έχει ολοκληρώσει τα προγράμματα σπουδών σε δυο επαγγελματικές σχολές μακιγιάζ με εξειδίκευση σε πολλαπλούς τομείς της αισθητικής. Είναι πτυχιούχος της ιπποκράτειας σχολής αισθητικής με εξειδίκευση σε θέατρο, φωτογραφία, τηλεόραση, κινηματογράφο special effect, μόδα, χρωματολογία, μορφολογία προσώπου νυφικό, βραδινό. Έχει επίσης παρακολουθήσει πολλαπλά επαγγελματικά σεμινάρια διορθωτικού μακιγιάζ medical make up, camouflage make up nail.

Το κόστος του προγράμματος είναι 100? ανά συμμετοχή.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302736 & 302730, υπεύθυνη κα Βενιχάκη email venihaki@katartisi.gr φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από 08:00πμ έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr