Σέντρα στο N’JOY UNI-League!

20.28

 

Ξεκίνησε το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών!

Το δημοφιλέστερο στη χώρα μας αθλητικό γεγονός στο χώρο του minifootball (ποδοσφαίρου 5Χ5) ξεκίνησε και επίσημα πλέον και αναμένεται να μας προκαλέσει πολλαπλές συγκινήσεις για τους επόμενους έξι μήνες!

Οι ομάδες ξεπέρασαν σε αριθμό και πάλι κάθε πρότερη πρόβλεψη και μπήκαν δυναμικά στον θεσμό, προκειμένου να απολαύσουν το άθλημα και να δώσουν την “ευγενή μάχη” με στόχο την είσοδο τους στη γιορτή της τελικής φάσης! Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως η Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο παρουσίασαν μία αύξηση συμμετοχών της τάξης του 25%

Το N’JOY UNI-League φέτος διεξάγεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Λαμία, Καλαμάτα και Ιωάννινα και ήδη οι συμμετέχοντες ανυπομονούν για την απόκτηση και διατήρηση ενός σταθερού αγωνιστικού ρυθμού! Πριν την διακοπή των Χριστουγέννων θα διεξαχθούν κατά μέσο όρο 2 αγωνιστικές ενώ σε κάποιες πόλεις αυτό θα μπορεί να είναι κατά μία αγωνιστική λιγότερο ή περισσότερο.

Το NJOY είναι παρόν  στην μεγαλύτερη γιορτή των φοιτητών με τον πιο εμφατικό τρόπο: Μεγάλος χορηγός εδώ και 6 χρόνια και απόλυτα συνδεδεμένο μαζί τους… H UMBRO από την πλευρά της συνεχίζει την θεαματική παρουσία της στα δρώμενα του φοιτητικού αθλητισμού στην Ελλάδα με την υποστήριξή της διοργάνωση! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ…

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το N’JOY UNI-League αποτελεί το Ελληνικό Πρωτάθλημα minifootball και αυτό σημαίνει ότι σημμετέχει στην EMF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball) και ότι η Πρωταθλήτρια Ομάδα παίρνει απευθείας ολόκληρη το εισιτήριο για την προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας Minifootball μαζί με τους κορυφαίους παίχτους της διοργάνωσης για ένα χρόνο και από εκεί γίνεται η επιλογή της τελικής ομάδας που εκπροσωπεί τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις. Το επόμενο μεγάλο διεθνές ραντεβού είναι το miniEURO 2015 Torino και ήδη το δέλεαρ της συμμετοχής εκεί είναι μεγάλο!

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Τα γήπεδα που διεξάγεται φέτος η διοργάνωση είναι τα εξής:

Αθήνα:
1. Soccer Park (πλησίον μετρό Εθνικής Άμυνας)
2. Mini soccer Βασίλη Καραπιάλη (Χαλάνδρι)
3. Soccerino (Ρέντη)
4. Sports World
Leontsakos (Άγιος Κοσμάς)
5. Dragau (Καισαριανή)
6. Paradise (Μεταμόρφωση)

Θεσσαλονίκη:
5×5 Ιβανοφείου – All Star

Ηράκλειο:
1. Lido Soccer Παπαδόπουλου (8×8)
2. Candia Maris (5×5)

Πάτρα:
Rossoneri (πρώην Δαβουρλή

Βόλος:
1. 5×5 Μαγνησιακού 
2. Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ.Παρασκευής
3. Olimpico

Χαλκίδα:
Planet (Ψαχνά)

Ρέθυμνο:
Calcetto (ASA Sports Club)

Καλαμάτα:
Mundialito Παραλίας (6×6-8×8)

Λαμία:
Plaza Cafe (Δίπλα στα ΤΕΙ)

Ιωάννινα:
Παραλίμνιο Αθλητικό Κέντρο