Συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου

06.22

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου είναι μια δράση κοινωνικής προσφοράς που στοχεύει στην κοινωνική προστασία και στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Στο πλαίσιο λειτουργίας του διανέμονται κάθε μήνα δωρεάν σε περισσότερες από 250 οικογένειες τυποποιημένα τρόφιμα και προϊόντα. Αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες υποστήριξης των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης προέβη στην συγκέντρωση τροφίμων και άλλων αγαθών από 20 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2015.  

Η πρόσκληση για προσφορά απευθύνεται σε όλους μας, ελπίζοντας ότι ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα ακόλουθα:

  • Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό, κ.α.
  • Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά, σκόνη καθαρισμού ρούχων, οδοντόκρεμες, κ.α.
  • Φάρμακα, ιατροφαρμακευτικό υλικό

Ως σημεία συγκέντρωσης τροφίμων ορίζονται: τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου, το  Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, το Τσατσαρωνάκειο Πολυκέντρο, το (Φυσικοθεραπευτήριο Καντάνου, κατόπιν συνεννόησης στο 28230 22734), η ενορία Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Παλαιοχώρας, η ενορία Αγίας Μαρίνας, Κολυμπαρίου και η ενορία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Βουκολιών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2822022276, 2822024164, 697 267 1610

Email: info@annousakeio.gr