Σύλληψη ενός 66χρονου για ναρκωτικές ουσίες

12.20

Χθες κατά τις απογευματινές ώρες τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, προέβησαν στην σύλληψη ενός 66χρονου, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.
 
Η επιχείρηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για την καταπολέμηση κάθε μορφής οργανωμένης εγκληματικότητας. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου από τα παραπάνω στελέχη, ο 66χρονος βρέθηκε να κατέχει εντός του εσωρούχου του, μία νάιλον συσκευασία, εντός της οποίας υπήρχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού μικτού βάρους εκατό γραμμαρίων (100,00 gr).

Στην συνέχεια, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, σήμερα κατά τις πρωινές ώρες από στελέχη του του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΜΙΣΑ”, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα άγνωστη λευκή ουσία σε κρυσταλλική μορφή, συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και σαράντα εκατοστών του γραμμαρίου (4,40 γρ.) και μία (01) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου κατέσχεσε την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των (40,00 €) και 2 κινητά τηλέφωνα.