Σήμερα η συναυλία των KADEBOSTANY στο Θέατρο Τεχνόπολις!

13.10

KADEBOSTANY live σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου στο Θέατρο Τεχνόπολις

opening act: Babel Trio
Η σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο ελληνικό κοινό και τους Kadebostany είναι εντυπωσιακή. Οι επανειλημμένες sold-out εμφανίσεις τους στην χώρα μας και η αγάπη που τους έχουν δείξει τα καλά ραδιόφωνα της χώρας δείχνουν ότι το συγκρότημα από την μαγική «Δημοκρατία του Kadebostan» έχει κερδίσει τις καρδιές μας για τα καλά. Και πώς να μη γίνει αυτό, όταν τα τραγούδια που μας χαρίζουν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο; Το “Walking With A Ghost” με το οποίο μας πρωτοπαρουσιάστηκαν, η καταπληκτική διασκευή του “Crazy In Love” της Beyonce (που της άρεσε τόσο πολύ, ώστε να τη χρησιμοποιήσει για το soundtrack της εξαιρετικά επιτυχημένης ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι») και το πιο πρόσφατο “Castle In The Snow” έχουν εκατομμύρια views στο youtube και βρέθηκαν στις κορυφές του airplay των ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών για μήνες! 

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου, το κοινό της Κρήτης θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει από κοντά, σε μια μοναδική βραδιά! 

"Μα πού να αποδώσεις αυτό το χαμό στα live τους; Είναι η καθαρή φωνή της Αmina; Είναι ο ρυθμικός ηλεκτρικός ήχος συνδυασμένος με τα χρυσά πνευστά;

Όχι δεν ήταν εμπειρία, ήταν μια μουσικοχορευτική απόλαυση από αυτές που έχεις ανάγκη να εκτονωθείς.Νομίζω ομόφωνα τους ζητάμε να εγκαταλείψουν την Δημοκρατία του Kadebostany (στην Ελβετία μένουν τα παιδιά, μην ψαρώνετε!) και να μεταναστεύσουν μόνιμα Ελλάδα να μας παίζουν κάθε βράδυ." 

Opening Act: Babel Trio

Οι Babel Trio είναι ένα σύγχρονο κρητικό συγκρότημα, που εμπνέεται από πολλές διαφορετικές μουσικές παραδόσεις, προσπαθώντας να χτίσει έναν μουσικό "πύργο της Βαβέλ". Χαρακτηρίζεται από έναν προοδευτικό, ψυχεδελικό μουσικό κώδικα, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία αισθητικών πηγών. Μέσω της διάδρασης του ηλεκτρονικού λαούτου με τα τύμπανα και το ηλεκτρονικό μπάσο, ο κόσμος των Babel, συνδεδεμένος με πολλαπλές ρίζες, δημιουργεί αυθετικές και δυναμικές συνθέσεις αναδυκνείωντας το δικό τους, ιδιαίτερο μουσικό είδος.

Τα μέλη είναι: 

Δημήτρης Σιδερης – Ηλεκτρονικό Λαούτο

Μιχάλης Αυλωνίτης – Μπάσο

Τρικαλέρο – Τύμπανα

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Η προπωληση σε μειωμένη τιμή θα κλείσει στις 19.00. Στη συνέχεια, κατα την είσοδο θα είναι 20 Ευρώ

ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ LEXIS (oδός Έβανς)

CROP CAFE (οδ Αρετούσας, παρκο Ιδομενέως)

XANIA – Γελασάκης TRAVEL (πλατεία 1866) 

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ (οδος Βοσπόρου)
ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – CAFE DU LAC