Συμβόλαιο θανάτου η Δολοφονία της Δώρας

14.22

Οι εξελίξεις έφεραν την πλήρη επιβεβαίωση του πρόσφατου αποκλειστικού ρεπορτάζ μας για την περίεργη υπόθεση της άγριας δολοφονίας με 14 μαχαιριές της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Καταρχάς είναι πλέον ξεκάθαρη η πρόθεση από την πλευρά του πατέρας της άτυχης εφοριακού της κατάθεσης αίτησης αναπαράστασης της μοιραίας στιγμής.

Χθες σε τηλεοπτική εκπομπή ο πατέρας του θύματος, Κώστας Ζέμπερης, και ο ντετέκτιβ, Σωκράτης Στρατής εξέφρασαν την επιθυμία τους για τη διενέργεια αναπαράστασης του ειδεχθές εγκλήματος. Όπως είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες η ιστοσελίδα adiakritos σιγά- σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι και έρχεται η αλήθεια στο φως ότι πρόκειται για μια προσχεδιασμένη δολοφονία κατόπιν στενής παρακολούθησης του 32χρονης εφοριακού και όχι μια συμπλοκή για ένα κινητό τηλέφωνο και μια …χούφτα ευρώ στην τσάντα της.

Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει και η δήλωση του δικηγόρου του πατέρα της κοπέλας, Απόστολου Λύτρα, πως ο 58χρονος καθ΄ομολογία δράστης του φονικού έφερε «τούμπα» την αρχική ομολογία του στην συμπληρωματική του κατάθεση στις 22 Δεκεμβρίου του 2017 , λέγοντας ότι κατασκόπευε την 32χρονη εφοριακό και πώς θα έπαιρνε από κάποιους 30.000 ευρώ για να εκτελέσει το «συμβόλαιο θανάτου» εις βάρος της.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδη δύο άτομα του έδωσαν φωτογραφία της Δώρας Ζέμπερη. Στη συνέχεια παρακολουθούσε τις κινήσεις της για πολλές μέρες μέχρι και το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου 2017 που ομολόγησε ότι την δολοφόνησε μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Στην συμπληρωματική κατάθεση δεν λέει ονόματα γιατί ισχυρίζεται ότι φοβάται για την ζωή του. Αυτά τα άτομα τον προμήθευαν με ναρκωτικά και ότι ο ίδιος θέλει προστασία για όσα γράφει και αναφέρει ο ίδιος ότι θέλει να ζήσει μέχρι το δικαστήριο» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος κ. Λύτρας.

gossip-tv.gr