Συναυλία Μωρά στην Φωτιά την Παρασκευή 07 Νοεμβρίου στο Cine Studio live

11.59
Ένα απ΄ τα ιστορικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα από τα ΄80ς τα ''Μωρά στη Φωτιά'' εδώ και 20 χρόνια παραμένουν πιστοί στον αυθεντικό ροκ ήχο,με τη δική τους ταυτότητα που συνδέει το funk με το punk, τη jazz με το rock n΄roll και όλα αυτά με τον ιδιαίτερο, κοινωνικό, ελληνικό στίχο.
 
Μέσα από τις τρεις δισκογραφικές τους παρουσίες:(''Μωρά στη Φωτιά''1987, ''Θεατρίνοι''1999, ''Στο δρόμο''2005) έχουν προσφέρει στο κοινό μέσα από μια δύσκολη και συνεπή διαδρομή,τραγούδια όπως ''Παυσίπονο'',''Μανιφέστο'',''Κάτω στην Πόλη'' ,''Βαβυλωνία'', ''Το Παιχνίδι'', ''Φωλιά του Κούκου'',''Ο Χαμαιλέων'', ''Αδρεναλίνη'' ,''Εμβατήριο Πένθιμο και Κατακόρυφο'',''Σαλονίκη'',''Τhird Uncle'',''Στο Δρόμο'',''Τα Είδωλα'',''Γυναίκα'' και τόσα άλλα.
 
Τραγούδια που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς, τόσο για το κοινό όσο και για τα νέα συγκροτήματα και δημιουργούς.
Ιδιαίτερη αίσθηση επίσης προκάλεσε η ήδη από το 1988 μελοποίηση από το Στέλιο Σαλβαδόρ μεγάλων Ελλήνων ποιητών όπως του Ο. Ελύτη, Γ. Σεφέρη ,και του Κ. Καρυωτάκη, αποδεικνύοντας ότι ο ποιητικός λόγος και ο ροκ ήχος μπορούν να συνυπάρξουν δημιουργικά. Ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής του συγκροτήματος Στέλιος Παπαϊωάννου-Σαλβαδόρ, εισήγαγε ένα νέο τρόπο γραφής τόσο στιχουργικά,συνθετικά,όσο και ερμηνευτικά με το ριζοσπαστικό και καινοτόμο θεατρικό στυλ του, ανοίγοντας κάθε φορά νέους ορίζοντες στο εγχώριο μουσικό τοπίο.
 
Οι ζωντανές τους εμφανίσεις αποτελούν πάντα ένα εκρηκτικό και δυναμικό μείγμα από μουσική γεμάτη φαντασία, στίχους εμπνευσμένους από τις πιο ενδόμυχες σκέψεις μας, και σκηνική παρουσία γεμάτη ένταση και αμεσότητα.

Η σύνθεσή τους επί σκηνής είναι :

Στέλιος Σαλβαδόρ: μπάσο, φωνή

Λάκης Ραγκαζάς : κιθάρες 
Φίλιππος Κωσταβέλης : πλήκτρα, συνθεσάιζερ 
Χρήστος Εμεξεζίδης : τρομπέτα 
Φώτης Τσακυρίδης : τύμπανα
 
Ώρα έναρξης 21:30
 
Γενική Είσοδος : 10 € 
 
Προπώληση από Δευτέρα 27/11 : Πολυχώρος Τεχνόπολις / Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης / Πολυτεχνείο cafe-bar
 
Πληροφορίες / Τηλέφωνο κρατήσεων : 2810823813
Cine Studio live | Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου, Αλικαρνασσός Ηράκλειου