Συνάντηση Πολεμαρχάκη με τους αρχηγούς στον ΟΦΗ

10.59

Συνάντηση με τους αρχηγούς του ΟΦΗ (Περογαμβράκη, Φραγκουλάκη, Πόποβιτς, Μπολάκη) είχε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης, με τους οποίους συζήτησε την γενικότερη κατάσταση στην κρητική ομάδα το τελευταίο διάστημα. «Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Θέλω πρώτα από εσάς, να ξεκινήσει μια προσπάθεια για μια νέα αρχή, στο παιχνίδι με το Ηράκλειο. Πιστεύω σε εσάς και θεωρώ ότι το παιχνίδι με τον Εθνικό, ήταν μια κακή παρένθεση. Αυτό που έγινε στο πρώτο παιχνίδι, μας στεναχώρησε όλους, αλλα δεν αλλάζει. Πρέπει να το αφήσουμε όλοι πίσω μας και να προχωρήσουμε. Τόσο εγώ όσο και η διοίκηση που είναι δίπλα σας, περιμένουμε μια πολύ διαφορετική εικόνα στο επόμενο παιχνίδι» ήταν τα λόγια του Γιάννη Πολεμαρχάκη στους αρχηγούς του ΟΦΗ και ζήτησε να μεταφερθούν σε όλη την ομάδα.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Η διοίκηση του ΟΦΗ συνεπής και αυτό το μήνα στις υποχρεώσεις της προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, κατέβαλε στους παίκτες τον μισθό του Οκτωβρίου. Το ίδιο συνέβη με το όλο το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Με προπόνηση που θα γίνει στις 2.30μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (4.30μμ) με το Ηράκλειο στην Αθήνα. Η αποστολή αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής με πλοίο των Μινωικών γραμμών και από το Σάββατο το πρωί θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.
Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ θα προπονηθεί το Σάββατο (1.30 το μεσημέρι) στο γήπεδο του Ηρακλείου, όπου την Κυριακή (4/10) θα γίνει η αναμέτρηση.
Ο Γιώργος Βλαστός δεν υπολογίζει για το παιχνίδι τον τιμωρημένο Κουσίδη και τους τραυματίες Σαχινίδη, Δαμιανάκη, Νικολόπουλο, Σακλαμάκη.
Η αποστολή του ΟΦΗ θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Παρασκευής (2/10).