Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Θοδωρής είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω

19.00

Κλείνουν εννιά χρόνια μαζί, λύνουν τα προβλήματα χέρι- χέρι και σκέφτονται και τρίτο παιδί! Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη μου πέρα από ανδρόγυνο, παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι. Κι αυτό είναι ένα από τα πολλά μυστικά του γάμου τους, όπως αποκάλυψε η Σίσσυ σε συνέντευξη της στο περιοδικό People. Και να τι είπε πιο αναλυτικά…

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΓΑΜΟΥ
Mετά από 9 χρόνια σχέσης, τι θεωρεί η Σίσσυ πως είναι το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου; "Η φιλία μας. Το ότι μπορούμε και λέμε τα πάντα μεταξύ μας. Δίνουμε ο ένας στον άλλον το χώρο και την ελευθερία να κάνει όλα όσα θέλει και ονειρεύεται. Πιστεύω ακράδαντα πως για να μπορέσεις να περάσεις με έναν άνθρωπο μια ζωή, πρέπει να τον αφήσεις ελεύθερο. Τότε μόνο μπορεί να είναι για πάντα κοντά σου", εξηγεί.

7 (+2) ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑΣ
Λένε πως τα περισσότερα ζευγάρια αντιμετωπίζουν κρίση στη σχέση γύρω στον έβδομο χρόνο. "Περνάμε κι εμείς τα “πάνω” και τα “κάτω” μας, όπως όλοι. Αυτό που σου έλεγα πριν είναι που μας κρατάει μαζί. Το πρόβλημα που θα εμφανιστεί το βάζουμε στο τραπέζι και το λύνουμε επί τόπου. Αυτό ίσχυε από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί μέχρι και σήμερα. Στα επτά χρόνια, πάντως, εγώ δεν είδα κάποια διαφορά. Και πριν τα επτά είχαμε διαφωνίες, αλλά και μετά. Το θέμα είναι ότι πάντα τις λύνουμε χέρι – χέρι".

ΤΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ
"Πέρα από τα προφανή, το ταλέντο του δηλαδή, είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω. Θα υπερασπιστεί με όλο του το “είναι” αυτά που πιστεύει και αυτούς που αγαπάει. Θαυμάζω την καλοσύνη του και νιώθω πολύ περήφανη όταν βλέπω τι πατέρας έχει γίνει" λέει.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ
Μετά την απόκτηση του δεύτερου γιου της, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει και μια κόρη. "Αυτό είναι το γνωστό αστείο με τους φίλους μας, γιατί έχουμε ήδη δύο υπέροχους γιους, αλλά είναι απλά ένα αστείο. Για να σου απαντήσω, λοιπόν, δεν θέλω μια κόρη, θέλω ακόμα ένα παιδί. Το φύλο του μου είναι παντελώς αδιάφορο".

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί