Σίσσυ Φειδά: Σε ένα μήνα παντρεύομαι!

15.41
 
Σε λίγες μέρες η Σίσσυ Φειδά θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Ανδρίτσο ενώ παράλληλα διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο. Για όλα μιλά στο ΕΓΩ Weekly.
 
Aυτή την περίοδο παράλληλα με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ασχολείστε και με την προετοιμασία του γάμου σας. Με ποιον τρόπο σας έκανε πρόταση ο σύνροφός σας Γιώργος Ανδρίτσος; Δεν μου έκανε επίσημη πρόταση γάμου. Δεν θα ήταν στο στυλ του να γονατίσει και να με ρωτήσει "θες να με παντρευτείς;" Και για να είμαι ειλικρινής, εάν το έκανε δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο… Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερα υψηλό IQ. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και, παρά την ηλικία του, έχει ζήσει πολλά πράγματα και τα έχει επεξεργαστεί πολύ καλά. Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία μας μου είχε πει "Εσένα δεν σε αφήνω, θα σε παντρευτώ". Εγώ τον πείραζα τότε. Του έλεγα όι πρέπει να με πέισει γι' αυτό.
 
Μέχρι τότε αποφεύγατε τον γάμο; Όχι ακριβώς. Είχα τις ανασφάλειές μου, αλλά όλα αυτά εξαφανίζονται όταν υπάρχει αγάπη. Θεωρούσα ουτοπικό το να πιστεύει κάποιος ότι θα είναι μαζί με τον άλλο για μια ζωή. Επειδή έβλεπα πολλά φιλικά μου ζευγάρια να χωρίζουν, ήθελα να αισθάνομαι σίγουρη όταν θα έκανα αυτό το βήμα, ώστε να μειώσω τις πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Αυτό, βέβαια, είναι κουτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.
 
Έχετε δηλώσει "Θέλω να κάνω παιδί με αυτόν που θα με κάνει να θέλω το παιδί του". Δεδομένου ότι αυτός ο άντρας βρέθηκε, είναι στα άμεσα σχέδιά σας ένα παιδί; Συνήθως ένα ζευγάρι ενώνεται με τα δεσμά του γάμου επειδή θέλει να δημιουργήσει οικογένεια. Για να προχωράμε λοιπόν τη ζωή μας, θέλουμε να αποκτήσουμε παιδιά. Μακάρι να είμαστε τυχεροί και να συμβεί.
 
Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!