Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση από Σπίρτζη – Πολάκη για τα έργα υποδομών

15.39

Σκληρή ήταν η κριτική του τομεάρχη υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, και του βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη στην κυβέρνηση της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΚ. Οι παρευρισκόμενοι σε σύσκεψη την Κυριακή στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, συζήτησαν  για την πορεία των έργων αποκατάστασης από τις πλημμύρες του 2019 αλλά και άλλα έργα που εκτελούνται στα Χανιά, με τον κ. Σπίρτζη να υπογραμμίζει ότι κανένα από αυτά δεν είναι καινούριο.

Σε ότι αφορά στον ΒΟΑΚ ο κ. Σπίρτζης εξέφρασε την ανησυχία του για το πότε θα ξεκινήσει το έργο αλλά και για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, αφήνοντας αιχμές για ρουσφέτια σε ότι αφορά στη χάραξη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων στάθηκε στις ανατιμήσεις των υλικών που έχει επιφέρει ο πόλεμος στην Ουκρανία, γεγονός που προκαλεί καθυστερήσεις σε σημαντικά έργα.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη σε ότι αφορά στις μελέτες για τα λύκεια τις Κισάμου, θα καθυστερήσουν ακόμα έναν χρόνο, αποδίδοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και θυμίζοντας ότι κρίθηκαν ακατάλληλα το 2019.