Σκουρτόπουλος: «Θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»

16.42

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στο παιχνίδι του Σαββάτου (5/12) απέναντι στα Τρίκαλα για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17:00 το απόγευμα στο «Μελίνα Μερκούρη» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NS2/HD Λεπτό προς Λεπτό.

Ο κόουτς Σκουρτόπουλος μίλησε στο rethymnobc.gr για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση, τονίζοντας την σπουδαιότητα της, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ως προς την έκβαση της. «Το Σάββατο παίζουμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα, όπως είναι όλα τα ματς στην έδρα μας πλέον. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να μην έχουμε περαιτέρω προβλήματα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι παρά τα άτυχα αποτελέσματα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και θεωρώ πως το Σάββατο θα έχουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ντάριους Κάρτερ, επισημαίνοντας: «Η επόμενη αναμέτρηση είναι πραγματικά σημαντική. Παίζουμε εναντίον της Καβάλας. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και θα κερδίσουμε. Το σημείο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Παράλληλα, θεωρώ πως θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και ομαδικά».