Σοκάρει η 16χρονη Γιαπωνέζα: Ηθελα να σκοτώσω για να δω πώς είναι

10.47

Αφωνους άφησε τους αστυνομικούς με την κυνική ομολογία της η 16χρονη Γιαπωνέζα, η οποία το περασμένο Σαββατοκύριακο στραγγάλισε, αποκεφάλισε και ακρωτηρίασε μία συμμαθήτριά της.

«Ήθελα να σκοτώσω κάποιον για να δω πώς είναι«, φέρεται να δήλωσε η 16χρονη, χωρίς να εκφράσει την παραμικρή τύψη, όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα αστυνομικές πηγές.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Σασέμπο της δυτικής νομαρχίας Ναγκασάκι. Η δολοφόνος που ομολόγησε την πράξη της αλλά η ταυτότητά της δεν έγινε γνωστή καθώς είναι ανήλικη, σκότωσε τη συμμαθήτριά της Αϊβα Ματσούο, το βράδυ του Σαββάτου στραγγαλίζοντάς τη κόβοντας κομμάτια του σώματός της. Στη συνέχεια έκοψε το χέρι και το κεφάλι του θύματος.

Η κοιλιά του θύματος είχε επίσης ανοιχτεί πολύ, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται ο Τύπος.

Η συλληφθείσα για τη δολοφονία που αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, κατά τα φαινόμενα είχε προμελετήσει το έγκλημά της έχοντας προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εργαλεία, εκτιμούν οι ερευνητές.

"Είχε αγοράσει τα πάντα από πριν" φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, οι οποίοι στο εξής πηγαίνουν σε όλα τα καταστήματα εργαλείων για μαστορέματα για να μάθουν πότε η συλληφθείσα αγόρασε τα εργαλεία αυτά.

Η αστυνομία ερευνά επίσης τέσσερα μηνύματα που αναρτήθηκαν σε φόρουμ στο διαδίκτυο, μαζί με φωτογραφίες ενός ματωμένου χεριού. Οι εικόνες αυτές που παραπέμπυν στην τέλεση του εγκλήματος, αναρτήθηκαν περίπου δύο ώρες μετά την υπολογιζόμενη ώρα του εγκλήματος.

Τα δύο κορίτσια ήταν συμμαθήτριες και φίλες και είχαν περάσει ώρες μαζί πριν από το δράμα που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα της συλληφθείσας η οποία ζούσε μόνη της παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συνέλεξαν τα μμε, η μητέρα της πέθανε πέρυσι και ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε.

Χθες βράδυ, συμμαθητές από το σχολείο, συντετριμμένοι και υπό το σοκ της τραγωδίας, παραβρέθηκαν σε ξαγρυπνία στη μνήμη της 15χρονης Αϊβα Ματσούο.

tanea.gr