Σοκαριστική εξομολόγηση Φραντζέσκας Μελά: «Με έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο και…»

16.07

H Φραντζέσκα Μελά, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι Big Brother αποκαλύπτει πως έχει υποστεί ψυχολογική και σωματική βία από σύντροφό της.

Δεν βρήκες μέχρι τώρα κάποιον άντρα στα μέτρα σου;
Νομίζω πως τις δυναμικές γυναίκες προσπαθούν να τις καπελώσουν. Να τους αλλάξουν τον τρόπο σκέψης. Υπάρχει ανταγωνισμός.

Έχεις δεχτεί και βία από σύντροφο σου;
Και ψυχολογική και σωματική, για καιρό. Έπιασα τον εαυτό μου να αλλάζει. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και κάποιες φορές δεν μπορούσα να διαθέσω χρόνο στα παιδιά μου.

Σε χαστούκισε;
Ήταν πιο άσχημο από ένα χαστούκι. Είχα σημάδια πάνω μου από τη βία και προσπαθούσα να τα κρύψω από τα παιδιά μου. Έλεγα διάφορες δικαιολογίες, ότι είχα χτυπήσει, για αν μην καταλάβει κανείς τίποτα. Προσπαθούσα να βρω μια λύση για αν μην συμβαίνει αυτό. Ούτε στους γονείς μου είπα τίποτα.

Συνεχιζόταν όμως αυτό…
Με έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο και χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία. Κινδύνεψε η ζωή μου. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, αλλά δεν το εξέφρασα. Την πρώτη φορά που έκανα την καταγγελία την πήρα πίσω, γιατί μου ζητούσε συγγνώμη. Όταν τον συγχώρεσα και το ξαναέκανε, κατάλαβα πως η συγγνώμη του ήταν κάλπικη.

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να σου φέρεται έτσι;
Με χτυπούσε λόγω της αρρωστημένης του αγάπης, που είχε επακόλουθο την αρρωστημένη ζήλια. Δεν είχα δώσει ποτέ δικαίωμα. Με παρακολουθούσε. Οποιοδήποτε αρσενικό το θεωρούσε απειλή, ακόμη κι αν μίλαγα με κάποιο φίλο, με χτυπούσε. Ένιωθα φυλακισμένη, δεν είχα ούτε την ελευθερία του λόγου πολλές φορές. Δεν έπρεπε να κάτσω πάνω από τρία δευτερόλεπτα στον περιπτερά. Μέχρι και όταν χάλασε το αμάξι έπρεπε να βρούμε γυναίκα να μου το φτιάξει. Τον τρέλανε η αγάπη και ήθελε να είμαι κτήμα του.

Εσύ τι ένιωθες για εκείνον;
Τον αγαπούσα γιατί οι γυναίκες είμαστε λίγο μαζόχες. Προσπαθούσα να δικαιολογήσω τη στάση του και έριχνα το φταίξιμο στον εαυτό μου.
Πηγή:YES