Σοκαριστικό βίντεο 3 αδερφών: Στράφηκαν στην πορνεία για να παίρνουν τη δόση τους

16.07
 
Σε μια προσπάθεια να πολεμήσουν τον εθισμό τους στην ηρωίνη, 3 αδερφές επέτρεψαν στις κάμερες του Dr Phil να κινηματογραφήσουν την απόλυτα εξαρτημένη καθημερινότητά τους.
Αυτό που ενώνει την 27χρονη Valeen, από τα πιο δημοφιλή κορίτσια στο κολέγιο, την 25χρονη αδερφή της Amanda, με όνειρό ζωής να γίνει οδοντίατρος, και την 22χρονη αδερφή τους Tiffany, που διέπρεπε στα αθλήματα, είναι η εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά που διέλυσε την οικογένεια. 
 
"Μόλις μάθαμε η μία για την άλλη ότι κάνει χρήση ναρκωτικών είπαμε ότι θα μπορούσαμε να "φτιαχνόμαστε" μαζί. Όταν ξυπνάμε το πρωί, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι πως θα "φτιαχτούμε" περιγράφει η Valeen. 
 
Οι κάμερες ακολούθησαν τη διαδρομή των 3 αδερφών στη συνάντησή τους με έμπορο ναρκωτικών από όπου και προμηθεύτηκαν ηρωίνη αξίας 140 δολαρίων. 
 
Έχοντας τα ναρκωτικά στο χέρι, βιάζονται να γυρίσουν σπίτι για να πάρουν τη δόση τους. Η Valeen δεν μπορεί να περιμένει και κάνει χρήση ηρωίνης στον δρόμο. 
 
"Η ηρωίνη είναι το ναρκωτικό της επιλογής μου. Τώρα το έχω ανάγκη", σημειώνει η Amanda. 
 
H Tiffany που αποφυλακίστηκε πρόσφατα αναγκάστηκε να αρχίσει να χτυπά την ηρωίνη στα πόδια της γιατί είχαν διαλυθεί οι άλλες φλέβες της. 
 
"Είναι απλά ένας φαύλος κύκλος δυστυχίας", υπογραμμίζει η Tiffany. 
 
Μόλις φτάνουν σπίτι, οι τρεις αδερφές εφοδιάζονται με τα απαραίτητα σύνεργα για να "φτιαχτούν" μαζί. Στις 12.30 και οι τρεις βρίσκονται σε λήθαργο από τη χρήση ναρκωτικών. 
 
Η εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά έχει κυριεύσει κάθε πτυχή της ζωής τους με καταστροφικά αποτελέματα. 
 
Η Valeen, μια εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα, εκδίδεται προκειμένου να εξασφαλίζει χρήματα για να παίρνουν τη δόση τους, δρόμο που ακολουθεί πλέον και η Amanda. 
 
Είχε προσπαθήσει να απεξαρτηθεί αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά έχασε την επιμέλεια της κόρης της όταν έκανε ένεση ηρωίνης μπροστά της.