Σοβαρές καταγγελίες του προπονητή σφυροβολίας Κώστα Παπαμαρκάκη!

14.05

Εξαιρετικά σοβαρές είναι οι καταγγελίες του προπονητή του Ελευθερίου Βενιζέλου και καθηγητή φυσικής αγωγής Κώστα Παπαμαρκάκη σε σχέση με τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών της σφύρας, αλλά και τους σχολικούς αγώνες που έγιναν σε χώρο στην παραλία του Κλαδισού.

Η ΝΕΑ Τηλεόραση είχε ξανασχοληθεί με το θέμα, πηγαίνοντας στους άθλιους χώρους (στην παραλία Κλαδισού) που πραγματοποιούν προπονήσεις οι αθλητές της σφύρας.

Το θέμα δεν έλαβε ποτέ, λύση!

Ο Κώστας Παπαμαρκάκης “πόσταρε” το παρακάτω κείμενο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου κάνει σοβαρές καταγγελίες:

«Σχολικοί αγώνες στίβου σήμερα στο Ν. Χανίων και για μια ακόμα χρονιά τα αποπαίδια του χανιώτικου αθλητισμού.

Τα παιδιά της σφύρας «αγωνίστηκαν» στους αμμόλοφους του Κλαδισσού . Η ντροπή συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά χωρίς κανείς να συγκινείται ?άραγε δεν υπάρχουν υπεύθυνοι γι΄ αυτό?

Η προκλητική αδιαφορία των υπεύθυνων φορέων στην αρμοδιότητα των οποίων ανήκει αυτό το πρόβλημα συνεχίζεται για μια ακόμα χρονιά.

Oι υπεύθυνοι του ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ μας αγνοούν και απαξιούν ν? ασχοληθούν και να δώσουν λύση ?ο κ. Βάμβουκας δήμαρχος Χανίων προεκλογικά ήξερε που ήμασταν και ήρθε στο στάδιο για να κάνει τον προεκλογικό του αγώνα δείχνοντας το ενδιαφέρον της παράταξης του για τα προβλήματα που είχαμε ..

Mάλιστα μαζί του τον ακολουθούσε σ? αυτές τις προεκλογικές του εξορμήσεις και ο νυν αντιδήμαρχος υπεύθυνος του αθλητισμού κ. Αδοντάκης . ?μετά τις εκλογές μας ξέχασαν και μας γύρισαν την πλάτη ?με τα παιδιά της σφύρας θ΄ ασχολούνται ?κάθε χρόνο ξέρετε πότε μας θυμούνται μόνο ?την εβδομάδα που προηγείται της ετήσιας εκδήλωσης του συλλόγου μας μόνο και μόνο για να θολώσουν τα νερά και να μπορέσουν να έρθουν να κάνουν μια βράβευση και να φύγουν ?κάπως έτσι φαίνεται πως αντιλαμβάνονται το ρόλο τους .

Πρόσφατα δε έμαθα πως άτομα μέσα από το Δήμο με χαρακτηρίζουν σαν απαράδεκτο γιατί έχω το θράσος να γράφω όλα αυτά που γράφω κατά καιρούς στο facebook? απαράδεκτος γιατί διαμαρτύρομαι..δεν έπρεπε να μιλώ μάλλον κατά αυτούς ?σας καλώ όλους εσάς που τα λέτε αυτά να περπατήσετε πέντε λεπτά μια μέρα από το κλειστό γυμναστήριο του κλαδισσού που βρίσκεστε και να ?ρθητε εκεί που κάνουμε προπόνηση και να κάτσετε εκεί όχι μια ώρα αλλά μισή..να δω πως θα νοιώσετε και τι θα λέτε? άξιος ο μισθός σας.

Τα παιδιά της σφύρας αγώνα μπορούν να κάνουν μόνο στο Ηράκλειο? στο Ηράκλειο βλέπετε δε χαλάει το χορτάρι του σταδίου και τα μπεκ του ποτίσματος δεν κινδυνεύουν να σπάσουν αυτό μόνο στα Χανιά γίνεται. Μόνο θλίψη μπορώ να νοιώθω για τους κοντόφθαλμους φορείς τούτης της πόλης που μας έχουν αποκλεισμένους από παντού. Φέτος το Γραφείο φυσικής Αγωγής του Ν. Χανίων ζήτησε να διοργανώσει την Β? φύση των σχολικών αγώνων στίβου λυκείων? ο λόγος που δεν δόθηκαν οι αγώνες στα Χανιά αλλά για μια ακόμα χρόνια θα γίνουν στο Ηράκλειο είναι η άρνηση του προέδρου του Εθνικού Σταδίου Χανίων να γίνει η σφύρα στο στάδιο ?βλέπετε το χορτάρι στα Χανιά χαλάει από τη σφύρα ενώ στο Ηράκλειο δε παθαίνει τίποτα ?και μετά για όλα μας φταίει το Ηράκλειο? κύριοι δεν είναι στραβός ο γιαλός ..στραβά αρμενίζεται .

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ?.

ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ ΤΑ? ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ..ΜΙΣΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ?

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΧΩΡΟΥΝ..ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ?(Μ.Στ.)

Ο απαράδεκτος Παπαμαρκάκης Κωστής»