Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Σούδας – Διασωληνωμένος ο 30χρονος – “Ξυπνάει” η 25χρονη από το Καστέλι

15.43

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 23:20 όταν πάγωσε ο χρόνος για την καθημερινότητα ενός 30χρονου, κατοίκου του κέντρου της πόλης, καθώς η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε στη λεωφόρο Καραμανλή με κατεύθυνση προς Σούδα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοιχίο στην δεξιά πλευρά του δρόμου. Ο 30χρονος Χανιώτης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά με τους διερχόμενους οδηγούς να καλούν ασθενοφόρο και την τροχαία στο σημείο. Ο νεαρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων.

Εν τω μεταξύ, 12 μέρες έχουν περάσει από το τροχαίο στον Μαύρο Μώλο Κισάμου που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας 25χρονης οδηγού αυτοκινήτου το οποίο εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, κολώνα και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, ανετράπη, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά οδηγός από το αντίθετο ρεύμα προσέκρουσε στο όχημα της, μην προλαβαίνοντας να αντιδράσει. Η 25χρονη έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αφύπνισης της για να αξιολογήσουν την κατάσταση της.

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο 68χρονος Ρεθυμνιώτης δικυκλιστής ο οποίος τραυματίστηκε στις 13 του μήνα στο Σπήλι.

Τέλος στη ΜΕΘ παραμένει και ο Γερμανός τουρίστας ο οποίος πριν από τέσσερις μέρες τραυματίστηκε από πτώση από ψηλό σημείο στον Μπάλο στην προσπάθεια του να βγάλει μια σέλφι.