Στα τέλη του μήνα η ασφαλτόστρωση της Μουρνιών – Ανοίγει το ένα ρεύμα, κλείνει το άλλο

15.51

Σε λιγότερο από έναν μήνα θα έχει ασφαλτοστρωθεί η διάνοιξη της λεωφόρου Μουρνιών από την οδό Ζυμβρακάκηδων προς την οδό Αγίας Μαρίνας. Το πρωί κλιμάκιο μηχανικών με επικεφαλής τον Διευθυντή συγκοινωνιακών έργων του ΟΑΚ, Γιώργο Αγαπάκη, επιθεώρησε τις εργασίες και συζήτησε με τον εργολάβο τα χρονοδιαγράμματα για την παράδοση του έργου.

Όταν ασφαλτοστρωθεί το δυτικό κομμάτι οι εργασίες θα μεταφερθούν στο ανατολικό. Παρόλα αυτά θα παραμείνει ανοιχτό μόνο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στο σημείο το οποίο θα είναι πάλι η είσοδος στην πόλη και όχι η έξοδος, με την κυκλοφορία να συνεχίζεται από τους παρακαμπτήριους δρόμους, ωστόσο γίνεται προσπάθεια να ανοίξει η Ζυμβρακάκηδων και να μπορούν οι οδηγοί να εισέρχονται στη Μουρνιών για να υπάρχει πρόσβαση στις επιχειρήσεις της περιοχής.

Σε ότι αφορά στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την εκτέλεση του έργου αυτά ήταν πολλά και ποικίλα. Αυτό το διάστημα τοποθετούνται οι αγωγοί ύδρευσης και αποχέτευσης ενώ εκκρεμεί η έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση των οπτικών ινών στα πεζοδρόμια.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου ο δρόμος θα πρέπει να έχει δοθεί στην κυκλοφορία.