Στατιστικά για… Όσκαρ στο N’JOY UNI-League!

15.34

Στην πρώτη φάση του N’JOY UNI-League, πολλές είναι οι ομάδες στην Αθήνα που θα κονταροχτυπηθούν για την πρόκριση στα τελικά!

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι το N’JOY UNI-League είναι από τα πλέον συναρπαστικά των τελευταίων ετών! Αρκεί μια ματιά στην βαθμολογικό πίνακα της πρώτης φάσης για να διαπιστώσει τις κοντινές αποστάσεις που έχουν σχεδόν όλες οι ομάδες που πρωταγωνιστούν σε κάθε όμιλο!

Το minifootball δείχνει να βρίσκεται στην καρδιά του ενδιαφέροντος της mybet η οποία «βλέπει» Ελλάδα και στηρίζει το πιο υγιές κομμάτι του, δηλαδή το N’JOY UNI-League.

Στην Αθήνα, είναι χαρακτηριστική η εικόνα στον 7ο Όμιλο: Η ομάδα FIFA, ενώ έχει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην πρωτεύουσα σε 24, έχει από κοντά τους Villaregoal με 21, τους Γεωπόρνους και τους Λύκους με 18 και το Κοντόπευκο με 17!

Οι Α… Μάλιστα στον 4ο, Τεφατζήδες στον 5ο όμιλο και η Παρτάλ Μαδρίτης στον 8ο έχουν συγκεντρώσει από 21 βαθμούς. Από πλευράς παραγωγικότητας, οι Partuzan έχουν πετύχει ήδη 87 (!) τέρματα.
To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του N’JOY UNI-League.

Μεγάλη μάχη γίνεται και στους πρώτους σκόρερ! Ο Παναγιώτης Μουρδουκούτας των Partuzan έχει στείλει τη μπάλα στο πλεκτό ήδη 33 φορές, ενώ σε απόσταση αναπνοής είναι ο Καρβέλας από τους Τεφατζήδες, ο οποίος έχει πετύχει 22!

Αναλυτικά, η πρώτη πεντάδα των γκολτζήδων των Αθηνών:

  1. Μουρδουκούτας Παναγιώτης (Partuzan/ΤΕΙ Αθήνας 6) – 33 τέρματα (6 παιχνίδια)
  2. Καρβέλας Παναγιώτης (Τεφατζήδες/ΤΕΦΑΑ 4) – 32 τέρματα (7 παιχνίδια)
  3. Κουμάκης Απόστολος (Ντάκος FC/ΕΜΠ 7)  – 27 τέρματα (7 παιχνίδια)
  4. Φιλίππου Γιώργος (Κέρκης/ΤΕΙ ΕΜΠ 5) – 24 τέρματα (7 παιχνίδια)
  5. Σελτσιώτης Παναγιώτης(Greek Lovers/ΕΜΠ 3)  – 23 τέρματα (5 παιχνίδια)

Τo iyouth αποφάσισε να υποστηρίξει το N’JOY UNI-League και να συνδέσει το όνομά του μαζί του, ως το πλέον νεανικό και πρωτοπόρο ταξιδιωτικό γραφείο.

Όσον αφορά τους MVP, οι Σινάνι (Alana FC), Λαμπράκης (Αγρίμια) και Μουρδουκούτας (Partuzan) έχουν πάρει ήδη 4 φορές την τιμητική αυτή διάκριση στα ματς που έχων δώσει μέχρι τώρα η ομάδες τους!

Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του N’JOY UNI-League προκρίνεται στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας του miniEURO 2015, Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).